TTSO 'dan sağlık turizmine destek! İşbirliği ve ilerleme toplantısı yapıldı

Trabzon sağlık turizmi projesi değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

TTSO 'dan sağlık turizmine destek!  İşbirliği ve ilerleme toplantısı yapıldı

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) tarafından yürütülen ve Ticaret Bakanlığı'nın HİSER projeleri çerçevesinde desteklenen Trabzon Sağlık Turizmi Projesi'nin değerlendirme toplantısı yapıldı.

Kuzey Göz Hastalıkları Merkezi'nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya, Trabzon İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan Usta, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Kâtip Üyesi ve Sağlık Turizmi Proje Yetkilisi Mehmet Üçüncüoğlu ile Trabzon'da sağlık turizmi yetki belgesiyle faaliyet gösteren hastane, sağlık kuruluşu ve turizm acentesi yetkilileri katıldı.

Üçüncüoğlu'ndan Proje Bilgilendirmesi
TTSO Sağlık Turizmi Proje Yetkilisi Mehmet Üçüncüoğlu, toplantıda yapılan çalışmalar hakkında katılımcılara bilgi verdi. Üçüncüoğlu, Trabzon-Tiflis direkt uçak seferleri için çeşitli görüşmeler gerçekleştirdiklerini belirterek, "Yakın zamanda Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkanımızın da katılımıyla bu konuyla ilgili bir toplantı yapacağız. Garanti koltuk talebinde bulunan Gürcistan firmasıyla görüşmelerimiz sürüyor. Uçak seferleri başlayana kadar Tiflis'ten karayoluyla VIP servis konusunda çalışmalarımız son aşamada. Sağlık turizmi projemizin tanıtım broşürlerinin havalimanında dağıtımına başladık. Ayrıca Forum AVM, sağlık turizmiyle ilgili filmlerimizi ekranlarında göstermeye başlayacak. Bu destekleri için teşekkür ediyoruz. Hedef pazarlarımız arasında Bakü ve Tiflis önemli yer tutuyor. Bu pazarlarda reklam çalışmalarımız sürüyor. Almanya da önemli pazarlarımız arasında, çünkü neredeyse her ailenin orada bir yakını var ve tatillerde memleketlerine geliyorlar. Almanya'nın bazı şehirlerine direkt uçuş olması da önemli bir avantaj" dedi.

Usta: Birliktelik Güzel Sonuçlar Getirecek
Trabzon İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan Usta, toplantıda yaptığı konuşmada, Trabzon'daki sağlık kuruluşları arasındaki işbirliğinin güzel sonuçlar doğuracağına inandığını ifade ederek, "Trabzon adına bir bütün olarak çalışmalıyız. Birbirimizin eksiklerini tamamlamak zorundayız. Yaşanan olumsuz bir durum, kurumlarla değil Trabzon'un adıyla anılıyor. Bu yüzden birlik içinde hareket etmeliyiz. Bakü ve Tiflis'ten gelenler var ancak oralarda çok daha büyük bir potansiyel mevcut. Bu pazarlara Tebriz ve birkaç hedef ülkeyi daha ekleyebilirsek çok daha verimli sonuçlar alacağız. Bu birliktelik için teşekkür ediyorum. Ticaret ve Sanayi Odamıza da özverili çalışmaları için tekrar teşekkür ediyorum" dedi.

Toplantıda, katılımcılar proje kapsamında yapılan çalışmalarla ilgili görüşlerini paylaştı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler