TTSO’da acentaların talepleri ele alındı

TTSO'da yolcu taşıma ve seyahat acentelerinin talepleri görüşüldü.

TTSO’da acentaların talepleri ele alındı

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (TTSO) Erkut Çelebi, yolcu taşıma firmaları ve seyahat acentelerinin bulunduğu 24'üncü Meslek Komitesi ve meslek grubu üyeleriyle bir araya geldi. Gerçekleştirilen toplantıda sektörün sorunları ve çözüm önerileriyle ilgili istişarede bulundu.

Toplantıya TTSO Başkanı Erkut Çelebi, Meclis Başkan Yardımcısı Hülya Ulusoy, Meclis üyeleri Barış Çuvalcı, Ahmet Akyüz ve Hamit İnan, Meslek Komitesi Başkanı Ufuk Dereli, komite ve meslek grubu üyeleri katıldı.

TTSO Başkanı Erkut Çelebi, sektörlerden gelen taleplerin en iyi değerlendirildiği ortamın meslek komiteleri olduğunu belirterek, "Komitelerimizden gelen sorunlar ve çözüm önerilerini biz de ilgili mercilere iletiyoruz. Bu anlamda üyelerimizin meslek komitelerine sorunlarını aktarmaları önemlidir" ifadesini kullandı.

Toplantıda yolcu taşıma firmalarının belediyelerden talepleri, D2 belgeli araçların sorunları, turizm sektöründeki taşımacıların yaşadığı sorunlar ve çözüm önerileri, okul taşıtlarının turizm sektöründe hizmet vermesiyle ilgili yaşanan sıkıntılar, alternatif turizm çeşitlerinin artırılması ve sektörün rahatlaması için yıl boyu turizm hareketinin sağlanması konusunda yapılabilecek çalışmalar, turizm acentelerinin turistlerin kalış süresini uzatmak adına yapabilecekleri organizasyonlar, spor turizmi çalışmaları, yeni pazarlarda tanıtım çalışmaları yapılması konularında istişarede bulunuldu.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler