Türkiye'de 31 Mart yerel seçimleri için geri sayıma geçilirken, siyasi partilerde hareketli günler yaşanıyor.
Haber61 ekibi, yerel seçim öncesi Trabzon'da sokağın nabzını tuttu.
Trabzonlu vatandaşlar, yerel seçimde hangi partiye oy vereceklerine dair görüşleri Haber61 mikrofonları ile paylaştı.
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayları
Trabzon'da siyasi partilerin şu ana dek adaylığını açıkladı Büyükşehir Belediye Başkan Adayları şu şekilde;
AK Parti: Ahmet Metin Genç
CHP: Hasan Süha Saral
İYİ Parti: Muhammet Erkan
MHP: Açıklanmadı
Yeniden Refah Partisi: Lokman Öztürk
DEVA Partisi: Selçuk Keskin
BTP: Hamza Ömer Turan
Saadet Partisi: Recep Yakuphan
Gelecek Partisi: Açıklanmadı
DP: Açıklanmadı
BBP: Açıklanmadı
Zafer Partisi: Açıklanmadı
Millet Partisi: Yusuf Aydın
TİP: Süleyman Hacıbektaşoğlu
HÜDA-PAR: Rıdvan Yıldırım
Kaynak:


Eyyy gidi akp diyen teyzelerim size ne desem bos acirim halinize ama birazda olsa evlatlarini torunlarini seven evlatlarinin hakki olan islere torpilli beyzadeler atanmasin isteyen oyunu ona gore versin bu
Yanıtla (32) (9)Akp TC den beri 25 yıl tek başına halkın oyunu almış sessiz devrimler yapmış sol için büyük hezimet sağ için çok büyük nimettir. Erdoğan
Yanıtla (7) (24)AKP bu ülkeyi uçurumun kenarına götürdü bunu görün artık
Yanıtla (15) (2)serter kardeş vallahi çok büyük işler yaptı doları 31 lira mazotu 45 lira yapıp üstüne terör yuvası isveçi de natoya başkası alamazdı.
Yanıtla (10) (5)Hasan Türkiye’de Başbakanlar. cumhurbaşkanları düne kadar devlet kademelerine (yargı güvenlik vs. ..) laf geçiremiyordu. Eskiden Türk-İş başkanları hükümet yıkıp yapardı. Bugün devlette bi asalet liyakat güç var. Ekonomiye takılma yarın düzelir. Siz biz istemesekde devleti 100 yıllık karanlıkdan kurtarmak İçin canla başla uğraşan bi Tayyip Erdoğan var. Ve Türk milleti değerini çok fazlasıyla biliyor.
Yanıtla (3) (7)Serter sen 10 binlira emekli ayligi ile ay sonu getirdinmi .eskiden dedigin donemde abd ussu kapatan kibrisi alan bir ordu vardi simdi bir abd ussu kapat sonra konus.
Yanıtla (7) (1)yargı bağımsız ve tarafsız olur zaten. laf geçirilmeye çalışılmaz. :)
Yanıtla (1) (0)Belli marketlere girilmiyor memura verilen emekliye verilmiyor enflasyon tavan
Yanıtla (0) (0)AHMET KAYA ADAMDIR CALISKANDIR İNSAN SEVENDİR TRABZON SEVDALISIDIR BU SECİM PARTİ SECİMİ DEGİL ŞEHİR SECİMİDİR ORTAHİSAR AHMET KAYA KAZANIR TRABZON KAZANIR DEGİŞİM SART.
Yanıtla (5) (0)Ahmet Kaya kazanırsa Trabzon için bir umut ışığı görünür.Halk dürüst ve mert insanlara hasret kaldı.İnşallah değişim Ahmet Başkan ile başlar.
Yanıtla (1) (0)ben sizi bu Ramazan'da gorurum bakalım güveç koyabilecek misiniz sofranıza makarnaya talim hadi bakalım seçimden sonrada dolar 40 olsun sonra ağlamak yok gorecegiz bir inat uğruna ne hallere geldik
Yanıtla (3) (0)Trabzonun kurtulusu ahmet kayadir
Yanıtla (5) (0)Ahmet kaya bey efendi baskan daha ne etsin
Lütfen biraz düşünün oy verirken
Ahmet kaya trabzon icin büyük firsatir
Ahmet kaya secilirse genclerin önü acilir iş imkanlari dogacak stad cevresi yasayacak 24 saat acik kafeler bistrolar barlar puplar olcak plajimiz olcak artik uyan trabzonlu huzur evinde yasadiginiz yetmedimi.en büyük baskan ahmetkaya baskan.
Allah akıl fikir versin
Yanıtla (1) (0)