Yomra Belediyesi'nden vatandaşlara doğal gaz çağrısı! "10 Ekim'e kadar..."

Yomra Belediyesi'nden doğal gaz çalışmaları ile ilgili olarak açıklama geldi.

Yomra Belediyesi'nden vatandaşlara doğal gaz çağrısı! "10 Ekim'e kadar..."

Yomra Belediyesi, ilçede devam eden doğal gaz çalışmaları ile ilgili olarak açıklama yayımladı.

Doğal gaz altyapı çalışmalarının başlayabilmesi için ön aboneliklerin en az yüzde 70’ine ulaşılması gerektiği ifade edilen açıklamada, 10 Ekim’e kadar hedeflenen sayıya ulaşılması durumunda çalışmaların başlayacağı belirtildi.

Yapılan açıklamada, vatandaşlara Kaşüstü Mahallemisi'ndeki Aksa Doğalgaz bürosuna başvurarak ön abonelik işlemlerini tamamlamaları çağrısında bulunuldu.

Yomra Belediyesi'nden yapılan açıklama şu şekilde;

Kıymetli Yomralılar,

Sancak Mahallesi Trabzon Caddesi, Kaşüstü Mahallesi Muratlı Caddesi ile Mimoza ve Zakkum Sokak’taki doğalgaz ana hat ve abone bağlantı çalışmaları kapsamında, zabıta ekiplerimiz bölge sakinlerini tek tek ziyaret ederek, ön abonelik işlemlerini ivedilikle yapmaları konusunda bilgilendirmiştir.

Doğalgaz altyapı çalışmalarının başlayabilmesi için ön aboneliklerin en az yüzde 70’ine ulaşılması gerekmektedir. 10 Ekim’e kadar hedeflenen sayıya ulaşılması durumunda, çalışmalar hızla başlayacak ve doğalgaz hizmeti sunulacaktır.

Doğalgazın konforu ve tasarrufundan yararlanmak isteyen tüm vatandaşlarımızın, en kısa sürede Kaşüstü Mahallemizdeki Aksa Doğalgaz bürosuna başvurarak ön abonelik işlemlerini tamamlamalarını önemle rica ederiz.

İlgili bölge sakinlerine duyurulur.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler