1461 Trabzon'a Altınordu'dan takviye! 3 yıllık sözleşme imzalandı

1461 Trabzon, Metehan Yılmaz'ı kadrosuna kattı.

1461 Trabzon'a Altınordu'dan takviye! 3 yıllık sözleşme imzalandı

1461 Trabzon, Altınordu Kulübü’nün 24 yaşındaki futbolcusu Metehan Yılmaz’ı 3 yıllığına kadrosuna kattı.

Başkan Yardımcısı Ali Haydar Baş’ın katılımı ile Ganita’da yer alan sonsuzluk penceresi önünde gerçekleşen imza töreninde, orta saha oyuncusu Metehan, kendisini 3 yıllığına kulübümüze bağlayan sözleşmeye imza attı.

1461-imza.webp

Genç ve kaliteli bir oyuncuyu kadrolarına kattıklarını belirten Başkan Yardımcısı Ali Haydar Baş, “Bu sezon kaliteli, genç, başarıya aç ve mücadeleci bir kadro kuruyoruz. Metehan da bunlardan bir tanesi. 24 yaşında bir oyuncu. Kaliteli ve bir oyuncu. Bu sezon takımımız da adından söz ettirecek bir oyuncu. Kendisine başarılar diliyoruz” dedi. Yeni transferimiz Metehan Yılmaz ise, “Hedeflerim doğrultusunda çok iyi bir kulübe geldim. Benim için iyi bir transfer oldu. Artık bundan sonra 1461 Trabzon FK’nın başarısı için mücadele edeceğim. Yıllarca forma giydiğim Altınordu Kulübü’ne de bana olan emekleri için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Yeni transfer Metehan Yılmaz ise, “Hedeflerim doğrultusunda çok iyi bir kulübe geldim. Benim için iyi bir transfer oldu. Artık bundan sonra 1461 Trabzon FK’nın başarısı için mücadele edeceğim. Yıllarca forma giydiğim Altınordu Kulübü’ne de bana olan emekleri için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

1461-imza-2.webp

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler