1461 Trabzon'da Başkan Hekimoğlu önce sitem etti, sonra açıkladı! "Bizden şampiyonluk beklemeyin"

1461 Trabzon'da Başkan Celil Hekimoğlu, Kastamonuspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

1461 Trabzon'da Başkan Hekimoğlu önce sitem etti, sonra açıkladı! "Bizden şampiyonluk beklemeyin"

1461 Trabzon, 2. Lig Beyaz Grup'ta 5. hafta mücadelesinde GMG Kastamonuspor ile karşı karşıya geldi. Trabzon ekibi sahadan 2-1 mağlup ayrıldı.

Bordo mavililerde Başkan Celil Hekimoğlu, Kastamonuspor'a karşı alınan mağlubiyet sonrası yaptığı açıklamada, maddi açıdan destek bulamadıklarını ifade ederek, bu sezon hedefin şampiyonluk olmadığını, play-off aşamasına kalınması halinde başarı olacağını belirtti.

Hekimoğlu açıklamasında, "Bu yılı toparlanma ve kadro iskeleti oluşturma yılı ilan ettik. Bizden şampiyonluk beklemeyin, play-offa kalırsak başarılıyız" dedi.

1461 Trabzon Başkanı Celil Hekimoğlu'nun açıklaması şu şekilde;

Bugün takımımız 1461 Trabzon, sahamızda şampiyonluk adayı Kastamonuspor'a penaltı kaçırıp, 10 kişi kaldığımız maçta 2-1 kaybetti. Öncelikle Kastamonuspor tebrik ederim.

Bize gelince, değerli taraftarlarımız, defalarca yazdım ve söyledim. Biz bu yıl şampiyonluk kadrosu kurmadık. Altyapı oyuncularıyla takviyeli dar bir kadro kurduk.

Ağır bir ekonomik durgunluk var ve bize kimse 1 TL destek vermiyor. Bizde bu yılı toparlanma ve kadro iskeleti oluşturma yılı ilan ettik. Bizden şampiyonluk beklemeyin, play Of’a kalırsak başarılıyız. Lütfen buna göre yorum yapın.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler