2. Lig ekibinden Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'a destek açıklaması

1461 Trabzon'dan Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'a destek geldi.

2. Lig ekibinden Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'a destek açıklaması

2. Lig'de mücadele veren Trabzon temsilcisi 1461 Trabzon'dan, Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'a yaklaşan kongre öncesi destek açıklaması geldi.

Yapılan açıklamada, " Kongrede aday olacak tüm başkan adaylarına saygı duyacağımızı ifade ediyoruz. Fakat yaşanan bu ekonomik yapılanma sürecinin aksamaması adına, Sn. Ertuğrul Doğan başkanlığında, bu dönem devam etmenin kulübümüzün geleceği için daha hayırlı olacağı inancındayız" denildi.

1461 Trabzon FK'nın açıklaması şu şekilde;

1461 Trabzon FK olarak, şehrimizin en büyük markası olan Trabzonspor Kulübü’nün kongresine kayıtsız kalmamız düşünülemez Çünkü Trabzonspor’un başarısı, Trabzon şehrinin marka değerinin yükselmesi ve tüm Trabzonsporluların gurur vesilesidir.

Bu yıl takımımız, sportif olarak tam olmak istediğimiz noktada olmasa da, mali olarak önemli başarılar elde etmiştir. Bizce bu başarılar şampiyonluklara bedeldir.

dogana-destek.webp

Özelikle, 4 büyük kulüpten sadece Trabzonspor Kulübü’nün banka borcu kalmamıştır.
Sn. Ertuğrul Doğan’ın takip ettiği 2-3 projeyi sonuçlandırdığında; bu ağır ekonomik tabloda ve ayakta kalmanın bile zor olduğu bir ortamda, kulübümüz Trabzonspor’un ayaklarının üstüne sağlam basan bir mali yapıya kavuşabileceğini umut ediyoruz

Biz 1461 Trabzon Futbol Kulübü ailesi olarak; Kongrede aday olacak tüm başkan adaylarına saygı duyacağımızı ifade ediyoruz. Fakat yaşanan bu ekonomik yapılanma sürecinin aksamaması adına, Sn. Ertuğrul Doğan başkanlığında, bu dönem devam etmenin kulübümüzün geleceği için daha hayırlı olacağı inancındayız…

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler