6 değişiklik Trabzonspor'da farkı gösterdi! Tek eksik ise...

Trabzonspor dün akşam St. Gallen ile karşı karşıya geldiği mücadelede beğenileri topladı.

6 değişiklik Trabzonspor'da farkı gösterdi! Tek eksik ise...

Trabzonspor, dün akşam UEFA Konferans Ligi play-off turunda İsviçre'nin Gallen kentinde St. Gallen ile karşı karşıya geldi. AFG Arena'da oynanan mücadele 0-0'lık beraberlikle sonuçlandı.

Teknik Direktör Abdullah Avcı, kadroda değişiklik yapacağının sinyallerini vermişti ve St. Gallen mücadelesine 6 değişiklikle çıktı. Rapid Wien maçının ardından yaptığı değerlendirmelerde daha saldırgan ve ofansif bir taktik değişikliğine gideceğini belirten Avcı, St. Gallen mücadelesine bu değişikliklerle başladı.

gallen3.webp

6 DEĞİŞİKLİK

Kırmızı kart cezalısı Pedro'nun yerine Barisic, sarı kart cezalısı Eren'in yerine Ozan Tufan, sakatlıktan dönen Savic ile son maçlarda bekleneni veremeyen Dragus ve Trezeguet yerine Enis Destan ve Orsic tercih edildi. Rapid Wien maçında 10 numara olarak başlayan Ozan Tufan'ın sağ beke geçmesiyle oluşan boşluğu ise Bardhi doldurdu.

gallen1.webp

İLK YARI İPLERİ ELİNE ALDI

Bu değişiklikler ve taktik değişikliğiyle birlikte Trabzonspor, ilk yarıda ofansif olarak üstün bir performans sergiledi. Rakip kaleye 11 şut çeken Trabzonspor, ilk yarıda tamamen üstünlüğü eline aldı. İkinci yarıda da 70. dakikaya kadar iyi bir oyun sergileyen Trabzonspor, yapılan değişikliklerle dengeli bir oyun oynamaya devam etti.

TEK EKSİK FORVET

Maç boyunca birçok pozisyona giren Trabzonspor'da forvet bölgesindeki eksiklik dikkat çekti. Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Abdullah Avcı, "Forvet oyuncusu alacağız. Bugün gol beklentisi fazlaydı ama yine gol atamadık," dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
18 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler