HABER61 - SPOR SERVİSİ
Sezonun bitmesi ile beraber Trabzonspor'un genç yıldızı Abdülkadir Parmak sosyal medya hesabından açıklama yaptı.
Parmak, "Harika bir galibiyetle sezonu bitirdik. Kendi adıma rüya gibi bir sezondu. Çok iyi bir aile olduk. Önümüzdeki sezon da bu aile ortamı devam eder İnşallah. Tüm takım arkadaşlarımın, teknik ekibin, sağlık ekibinin, malzemecilerin, tüm tesis çalışanlarının yüreğine sağlık. Her koşulda bizi destekleyen taraftarlarımıza sonsuz teşekkürler. Daha iyiye İnşallah." ifadelerini kullandı.
Takimimizdaki herkese sonsuz tskler iyi tatiller almanya hagenden selam ve saygilar iyiki Trabzon sporluyum her zaman gururluyum bize her trabzon
Yanıtla (0) (0)İnşAllah daha iyiolacagiz.
Yanıtla (0) (0)Parmak gerçekten övgüye değer bir yükselişin var devamı inşAllah gelir.Hep böyle ol.
Yanıtla (0) (0)Umarım demediğin için benden de sana teşekkürler
Yanıtla (0) (0)her şey çok güzel olacak.
Yanıtla (0) (0)Cok iyi bir yükselis gösterdin. Baslarda seni begenmiyordum, abdulkadir ömürün sahte ürünüymüssün gibi gördüm, ama daha sonra ön liberoya gecince, suan da türkiyenin modrici diyorum. Ve cok daha yükselise daha da iyisine müsaitsin. Helal olsun bu azmine. Topsuz alanda daha da sert olursan, cok daha fazla kazanirsin.
Yanıtla (0) (0)Abdülkadir parmak bu sene en çok seyretmek istediğim futbolcu oldun. Ayağına top geldiğinde hep heyecanlandım. İmzalı formanı aldım. Hep böyle devam et. Modriçe benzer özelliklerin çok. Golü kokluyorsun. ????
Yanıtla (0) (0)sen oldumu takim hic mac kaybetmedi
Yanıtla (0) (0)