Abdullah Avcı'nın soyunma odası konuşması basına sızdı "Bireysel eksiklikler..."

Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı'nın soyıunma odası konuşması medyada haber oldu.

Abdullah Avcı'nın soyunma odası konuşması basına sızdı "Bireysel eksiklikler..."

UEFA Konferans Ligi play-off ilk maçında St.Gallen ile deplasmanda golsüz berabere kalan Trabzonspor, geçtiğimiz haftalara nazaran daha iyi bir oyun ortaya koydu. Bordo-mavililerde oynanan futbol nedeniyle son dönemde oldukça eleştirilen teknik direktör Abdullah Avcı'nın da keyfi yerine geldi. Kadroda yaptığı radikal değişimin karşılığını alan Avcı, bu oyunu daha da güzelleştirebileceklerini söyledi.

ÇOK İYİ TAKIM OLACAĞIZ

Karşılaşma sonrası futbolcularını tebrik eden deneyimli çalıştırıcının soyunma odasında şu ifadeleri kullandığı öğrenildi: "Gösterdiğiniz reaksiyon çok önemliydi. Sahada oyun disiplinine bağlı kaldınız. Zaman zaman bireysel performans eksikleri olsa da size olan güvenimi boşa çıkarmadınız. Çok iyi takım olacağımızı söylüyorum ve bunu yakın zamanda göstereceğimize inanıyorum. Şimdi önümüzde bir final maçı kaldı. Bunu kazanıp adımızı Konferans Ligi'nde gruplara yazdırmalıyız."

Kaynak:Fotomaç

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler