Abdullah Ercan'dan Haber61'e özel açıklamalar! "Bu kadro Şenol hocaya cevap vermez"

Trabzonspor'un efsanelerinden Abdullah Ercan, Haber61 Genel Yayın Yönetmeni Tuncay Lakot'a özel açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor'da 9 yıl forma giyen Abdullah Ercan, ‘Efsanelerle Yeniden’ futbol turnuvası öncesi Haber61 Genel Yayın Yönetmeni Tuncay Lakot'a açıklamalarda bulundu.

Turnuvanın gösteri maçında yer almasından duyduğu mutluluğu ifade eden Ercan, "Burada olmak çok ayrı bir duygu. Kelimelerle ifade etmek çok zor. Sonuçta ben burada 9 sene top oynadım. Şu anda bulunduğumuz yerde de oynuyordum. Böyle bir organizasyonda olmak çok güzel, çok keyifli. Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Böyle bir etkinliğe katılıp, değer katabildiysem benim için ayrı bir keyif." dedi.

FİZİKSEL ANLAMDA SIKINTILI BİR TAKIM

Trabzonspor'da istenen sonuçların alınamaması hakkında konuşan Ercan, "Çok kısa cevap vermek Trabzonspor'daki sıkıntıları anlatmaya yetmez. Ama en önemli iki üç tane tespitlerimden bir tanesi fiziksel anlamda sıkıntılı olan bir takım. Transfer anlamında belli bir düşünce dahilinde yapılmayan transferler ve verim alınmayan oyuncular.

SKOR ALMAK LAZIM

Trabzonspor şuan bir takım olma yönünden sıkıntılı. Oyunun bölümlerini oynama konusunda belli bir süre tatmin ediyor ama genel oyunun tümünü düşündüğümüz zaman orada da sıkıntıları olan bir takım. Bu dönemde ne yapılabilir? Kısa vadede oyunu bir kenara bırakıp sonuç odaklı bir oyun oynanabilir. Skoru almak lazım. Çünkü skoru almadığınız her hafta sorunlar devam ediyor ve işi düzeltme süreniz uzuyor.

abdullah-ercan.jpg

SEZON BAŞINDAN İRDELEMEK LAZIM

Konya, Hatay maçları özelinde oyunu bir kenara bırakalım skoru alalım demiştim.. Çünkü bu bizi milli maç arasına girerken çok diri tutacaktı ve Başakşehir maçına da daha özgüvenli, daha kazanılabilir bakmamızı sağlayacaktı. Bütün bunları düşündüğümüz zaman şu anda bir sıkıntılı bir durum var. Bu süreç devam edecek gibi duruyor. Çünkü önündeki üç dört tane maç hakikaten ciddi rakiplerle...

Trabzonspor iç sağda Başakşehir maçını %100 kazanabilir diye açıkca diyemiyorsunuz. Bunu da bize dedirtmeyen bir sürü sebepler var. Ama bu sebepleri şu an değil de sezon başından itibaren irdelemek lazım. Ben Trabzonspor'un Trabzonspor gibi büyük bir camianın kanunları olmasını düşünüyorum." şeklinde konuştu.

BU KADRO ŞENOL HOCAYA CEVAP VERMEZ

Mevcut kadronun Şenol Hoca'nın oyun sistemine cevap verebilecek bir yapıda olmadığını ifade eden Ercan, "Şenol Hoca'nın isteklerine cevap verecek bir kadro derinliği olduğunu düşünmüyorum. Kısa vadede şu yapılabilir, netice alınabilir. Yani öyle veya böyle Hatay maçını kazanmak lazımdı.

Neden kazanmak lazım? Hem süre kazanıyorsunuz. Hem oyuncuların şu an kaybolmuş olan özgüveni yerine gelebiliyor. Hemde bir şeyleri inşaa edebilmek adına başarılı basamakları çıkmış oluyorsunuz. Güncel olarak Şenol Hoca'nın bu kadroyla oynamak istediğini veya oynatmak istediği oyuna bu kadronun bazı oyuncularının uyduğunu çok düşünmüyorum." dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler