Acun Ilıcalı peşindeydi! Tercihi yine Trabzonspor oldu

Trabzonspor Okay Yokuşlu, transferine çok yakın.

Acun Ilıcalı peşindeydi! Tercihi yine Trabzonspor oldu

A Milli Futbol Takımımız ile EURO 2024'te mücadele eden eski Trabzonspor oyuncusu Okay Yokuşlu, transfer piyasasında büyük ilgi görüyor. Yaz transfer döneminde birçok kulübün radarına giren Okay, tercih ettiği kulübü belirledi.

Trabzonspor Harekete Geçti
Trabzonspor, transfer döneminde hızlı adımlar atarak kamp başlamadan altı transferi tamamladı. Sağ bek pozisyonunu Pedro Malheiro ile güçlendiren Bordo-Mavililer, forvet, stoper ve orta saha transferlerine odaklanmış durumda. Orta saha için düşünülen isim ise Okay Yokuşlu. Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir canlı yayında, orta sahaya mücadeleci ve tempolu bir Türk oyuncu alabileceklerini belirtti.

Okay Yokuşlu Geri Dönmeye Sıcak Bakıyor

Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı, Okay Yokuşlu'yu kadroya katmak için istekli görünüyor. 30 yaşındaki milli yıldız da Trabzonspor'a geri dönmeye sıcak bakıyor. Daha önce 2015-2018 yılları arasında Bordo-Mavili formayı giyen ve 6 milyon Euro bonservis bedeliyle Celta Vigo'ya transfer olan Okay, ardından Getafe ve West Bromwich Albion'da forma giymişti. Championship ekibiyle bir yıl daha sözleşmesi bulunan Okay için Beşiktaş da girişimlerde bulunmuş, ancak anlaşma sağlanamamıştı.

Hull City Beklemede

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City de Okay Yokuşlu'yu kadrosuna katmak istiyor. Ancak tecrübeli oyuncunun önceliğini Trabzonspor'a verdiği ve bu transferle ilgili gelişmeleri beklediği öğrenildi. Oyuncu tarafı ile Trabzonspor arasında büyük bir sorun bulunmazken, kulüpler arasında pazarlıklar sürüyor. Trabzonspor, transferi fazla vakit kaybetmeden sonuçlandırmayı hedefliyor.

Okay Yokuşlu'nun transfer durumu, önümüzdeki günlerde netlik kazanacak gibi görünüyor. Bordo-Mavililer, eski oyuncularını yeniden kadrolarına katmak için yoğun çaba sarf ediyor.


Kaynak:Fanatik

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler