Haber61 - Spor Servisi - Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu Olağanüstü Genel Kurul sonrasında Haber61’e açıklamalarda bulundu.
Ahmet Ağaoğlu'nun açıklamaları şu şekilde;
“Tüzük kişilere göre olmaz. Tüzük kulübün anayasasıdır. Bunun ikinci bir tabiri yok. Kulübün menfaatleri doğrultusunda yapılır. Düşünce yapılsa bağdaşmayan 1-2 madde vardı. Özellikle kaldırılmasını istedim. Onların çıkarılmasını duyunca delegelerinde samimiyetimize olan inançları daha da arttı. Dernekler kanununa baktığınızda tüzükler hemen hemen aynıdır. Tamamen borçlanma yetkisini genel kurula devretmemiz Trabzonspor açısından değil Türk futbolu açısından bana göre bir milat. 120-130 milyon gelir olan kulübün borcu 1 milyara çıkmaz. Bunun hesabını sormanız lazım. Genel Kurulu’a de büyük görev düşüyor. Sorgulasın. Trabzonspor delegelerinden özellikle rica ediyorum. Sorgulayın. Bizim ne yapıyoruz diye sorulması lazım. Bunların bütçe genel kurula geldiği zaman sorgulanması lazım. Bunun sebepleri doğrultusunda genel kurulun ikna edilmesi lazım. Biz gerçekten büyük ve ilkleri başaran bir kulübün Trabzonspor genel kurul üyeleri çok büyük bir karara imza attı. 84. Maddenin mali kriterlerin benimsenmiş olması çok önemli. İnanılmaz bir şeyin içerisindeyiz ama bu yorgunluklara değişiyor. Ben şunu anladım. Delege önüne getirilene sahip çıkıyor. Mali Genel Kurullarda Trabzonspor delegelerine çok önemli görev sürüyor"
Başkan Ağaoğlu transfer konusunda stopere ve orta sahaya takviye yapmak istediklerini söyleyerek, "Sadece kulüpler oyuncu menajeri ve oyuncu arasında geçiyor ve dışarıya sızmıyor. Öncelikle stoper ve orta sahaya takviye yapacağız. Kulüpleri ile görüşüyoruz. En yakın olan önümüzdeki hafta Cuma.” dedi.
Trabzon gençliği bitmiş.Sorgulamak nedir bilmez.Siyaseten de öyle tıpış tıpış Akpartiye oy verip vermeyenide vatan haini sanarlar
Yanıtla (0) (0)Senden iyisi gelmedi
Yanıtla (0) (0)Eğer gerçekten sorgulasaydik boyle maskara olmazdik. Kendini baskan zannedene bir sezonda iki takim kurdurup ligi 7 . bitirmezdik.
Yanıtla (0) (0)Stoper takviyesi mecbur takimda stoper kalmadi hemde 3 tane lazim
Yanıtla (0) (0)Ha gayret, bir şeyler olacak inşAllah. Ama ne olur elinizi biraz çabuk tutun ki, sonunda bizleri sukutu hayale uğratmayın.
Yanıtla (0) (0)Bu yönetim hep ağlıyor.Yok para yok.Yok borç çok. Sanki bilmiyorlardı durumun bu olduğunu. Az konuşup çalışmalar lazım..
Yanıtla (0) (0)Sorgulasaydilar findiklari kesipte a k p oy vermezdiler,
Yanıtla (0) (0)sorgulamak gercek bilgiye ulasmak demektir,zaten trabzon halki sorgulasaydi bugün akp hala secim kazaniyor olmazdi.
Yanıtla (0) (0)Başkanımızın arkasındayız. Duruşun yeter. Bu takımı sen bu hale getirmedin. Söylediğin gibi borçların azaltılıp yok edilmesi için bekleyecez. Takım düşse bile yapacak birşey yok. Baksanıza kimse bu borcu yüklenmedi
Yanıtla (0) (0)