Ajax'tan Ahmetcan Kaplan için destek mesajı

Ajax, oyuncusu Ahmetcan Kaplan için mesaj yayınladı.

Ajax'tan Ahmetcan Kaplan için destek mesajı

Türkiye A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Şampiyonası'ndaki (EURO 2024) ilk maçını bugün Gürcistan ile yapacak. Almanya'nın ev sahipliğinde düzenlenen şampiyonada F Grubu'nda yer alan Türkiye, ilk mücadelesini BVB Dortmund Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak olan maçta Gürcistan'a karşı verecek.

Karşılaşmanın hakemi Arjantinli Facundo Tello olacak ve ona aynı ülkeden Gabriel Chade ile Ezequiel Brailovsky yardımcı olacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Litvanya Futbol Federasyonu'ndan Donatas Rumsas olacak. VAR koltuğunda ise İspanyol Alejandro Hernandez oturacak.

Türkiye'nin Gürcistan ile yapacağı bu önemli maç öncesinde Hollanda ekibi Ajax, oyuncuları Ahmetcan Kaplan'a destek mesajı yayınladı. Ajax, sosyal medya hesaplarından Ahmetcan Kaplan'a şans dileyerek, "Bugün iyi şanslar Ahmetcan." ifadelerini kullandı. Ayrıca mesajda TFF'yi de etiketleyen Ajax, ünlem işareti kullanarak dikkat çekti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler