Ali Koç Trabzon'daki olayları seçim malzemesi yaptı! "Emniyet Müdürü ve Vali görevde olmamalı"

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Trabzon Valisi Aziz Yıldırım ve Emniyet Müdürü Murat Esertürk'ü hedef aldı.

Ali Koç Trabzon'daki olayları seçim malzemesi yaptı! "Emniyet Müdürü ve Vali görevde olmamalı"

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç konuk olduğu bir canlı yayın programında açıklamalarda bulundu.

Koç, geride kalan sezonda Trabzonspor - Fenerbahçe maçına ilişkin olarak konuşurken, Trabzon Valisi Aziz Yıldırım ve Emniyet Müdürü Murat Esertürk'ü de hedef alarak, "görevde olmamaları gerekirdi" dedi.

Ali Koç'un açıklamaları şu şekilde;

Fenerbahçe'ye 20 yıldır zulüm yapılıyor. Nasıl oluyor da 4 Nisan gibi bir olay faili meçhul olabiliyor? Bu kadar kudretli bir devletin böyle bir şeyi açıkta bırakması kabul edilebilir değil.

17 Mart'ta Trabzon'daki maç. Son 10 maçımızın 2'si iptal olmuş, üçüncüsü bu. Arada da bir sürü olaylı maç var. Stadyumda emniyet yok ama hala Emniyet Müdürü görevde. Hatta sayın Valimizin bile görevde olmaması gerek. Batshuayi golü atmasa belki de şampiyonluk orada bitiyordu.

Bütün bunları havuza koyunca, özellikle Trabzon maçından sonra bize ceza verilmesi planlandığında camiamızı çağırdık. 30 bin kişi geldi ve destek oldu. Hukukçularla çekilmeyi konuştuk, faydası olur mu diye değerlendirdik, nihayetinde bir yol haritası belirledik.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
17 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler