Haber61 Spor Servisi
Trabzonspor’un 2010-11 şampiyonluk kupasının çalındığı 3 Temmuz şike süreci ile ilgili İstanbul 13. Ağır Ceza mahkemesinin Aziz Yıldırım, İlhan Ekşioğlu ve Şekip Mosturoğlu ile diğer isimler hakkında verdiği beraat kararı, Yargıtay 5. Ceza Dairesi tarafından onandı.
Karar sonrası Fenerbahçe Başkanı Ali Koç kulübün televizyonunda açıklamalarda bulunarak Trabzonspor camiasına seslenerek "UEFA'ya sorduğunuz zaman size biz men etmedik der. UEFA'nın kararını ülkemizin federasyonu verdirtti. Dik duran bir federasyon yoktu. Trabzonspor camiasına sesleniyorum. UEFA şunu verdi bunu verdi demeyin. Hiç inandırıcılığınız yok. Daha da sıkıntıya girersiniz." İfadelerini kullandı. Ayrıca açıklama sırasında Koç ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile mektuplaşmaları da ekranlara yansıtıldı.
Koç bu sözlerle Trabzonspor’un haklı mücadelesine gölge düşürmeye ve kendi camiasını kandırmaya çalışırken inkar ettiği şike soruşturmalarının tapeleriyle Trabzonspor’u UEFA’ya şikayet ettiğini ise unuttu.
Koç açıklamasıyla, Spor Disiplin Yargılama ile Ceza Hukuku yargılamasının farkını bilmediğini, Türkiye’de bir gecede çıkan kanunla halı altına süpürülen, siyaset gücüyle üstü kapatılan şikenin varlığının ve CAS kararı ile de inkar edilemez boyuta geldiğinden bihaber olduğunu tekrar göstermiş oldu.
Öte yandan CAS’ın 2010-2011 sezonuna yönelik gerekçeli kararının 267. paragrafında ise şu ifadeler bulunmaktadır: “Şike suçu bizim tarafımızda sabittir. Türk Yargıtayı tüm kişileri aklasa bile, bu durum, verdiğimiz kararı etkilemeyecektir.”
içerdeki yargı aynen senin gibi Koçum benim sıkışınca aihm işine gelince türkiyedeki bağımsız yargı Vicdanları susturamazsınız o müzendeki pis kupaya bakın ne olduğunuzu görün
Yanıtla (0) (0)Ancak kendin gibi kul hakkı yemeğe alışmış kişilerle , kendi camianı kandırırsın sen. Suç oluşmuş , oluşan suç açığa çıkmış , belgelerle kanıtlanmış , suç kumpas olmuş. Allah'ın laneti üzerinize olsun.
Yanıtla (0) (0)Ali O'nu ziyaret etti, sonra yargıtay kararı geldi sonra ali bize sesleniyor. Evet açıkça süreç başladı. bu seneyi de yemek istiyorlar. Yönetim, taraftar dikkatli olması lazım. 10-11 şampiyonu Trabzondur ama şu an onla ilgilenme zamanı değil. bu seneyi şampiyon bitirmemiz lazım. dikkatler dağılmasın.
Yanıtla (0) (0)uyanan trabzon lu kardeşim oy zamanı geliyor akp nin trazona
Yanıtla (0) (0)Benim için şike sezonunda kim ne yaptıysa yüce mevlam cezasını verdi bence sivasda ikinci kümeye gitti sonra geldi cezasını çekmiştir nazarımda aykut hala çekiyor tek cezasız kalan fener ve ali koçtur. Onlarda puan tablosunda işgence çekiyorlar.
Yanıtla (0) (0)Helal olsun ak partimize. Bu gururu tüm ak partililer çocuklarınızla paylaşın
Yanıtla (0) (0)Türkiyedeki yargının nasıl işlediğini hepimiz biliyoruz.Başka bir sonuç beklemek saflık olurdu
Yanıtla (0) (0)Ama seçimlerde değişen bişey yok
Yanıtla (0) (0)kardes iyi demissinde laf ettigin kisilerde UTANMA DUYGUSU yokki??
Yanıtla (0) (0)Tam komedi?..Inanamiyorum,TAM LIDER iken yine ortaligi karistrimak istiyorlar?...Sike yaptiklarinin ispati bu olsa gerek?Simdimi buldu Hakem efendiler kararin aciklamasini? SIKECILERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
Yanıtla (0) (0)Adamın neden saraya gitti belli oldu.içerde aklanmış olabirsiniz. Şikeci olduğunuzu ozaman Td başkanı tff başkanı odasizdendi.kabul ederken sen çıkmışsın hala ona buna çamur atıyorsun.yiyen varsa buyursun
Yanıtla (0) (0)Tadını unutamıyorlar
Yanıtla (0) (0)Kupa ve bu süreçte alınan ve adına hukuki karar denen bu saçmalıklar ve dahası...kimin 2 dudağının arasında....
Yanıtla (0) (0)CHP NE YAPTI. ONLARDA ŞİKE YOK DEDİ. NE OLACAK ŞİMDİ.
Yanıtla (0) (0)Muhatap almayın bu gezi seviciyi.Yakında Fenerbahçe kulübünü batırır.
Yanıtla (0) (0)akp genel başkanına teşekkür etti. evet yargımız bağımsız.
Yanıtla (0) (0)Şikenin en babasını yaptılar ama ülkede Yargı sistemi ne yazık ki güçlü ve çoğunluğun yanında olduğu için hep birlikte birbirlerini akladılar.Bu yaşananlara rağmen hala Trabzonda bu siyasilerin peşinden gidenlere gerçekten çok şaşırıyorum.
Yanıtla (0) (0)