Trabzonspor'da sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Jose Sosa ile ilgili Arjantin'den sürpriz bir iddia gündeme geldi.
Arjantin'in önde gelen spor yayıncılarından TyC Sport, tecrübeli oyuncunun Trabzonspor'un yaptığı yeni sözleşme teklifini reddettiğini yazdı.
Oyuncunun uzun süredir peşinde olan efsane olduğu kulübü Estudiantes'in bu haber sonrasında devreye girdiği ve ülkeye geri dönüş operasyonunun da gerçekleşebileceği kaydedildi.
Trabzonspor'un yakaladığı yükselişte büyük pay sahibi olan Jose Sosa, bu sezon 23 maçta şans buldu ve 3 gol, 5 asistlik performans sergiledi.
Ahmet Ağaoğlu "Sorun yok demişti"
Başkan Ahmet Ağaoğlu sözleşmeler hakkında şunları söylemişti: "Sosa ve Novak ile sözleşme imzalanması yolunda bizim çabalarımız devam ediyor. Oyuncularla alakalı olarak hiç bir sorunumuz yok. Menajerlerle görüşmeler devam ediyor. Bizim oyuncular için belirlemiş olduğumuz bütçeyle de aramızda fazla bir fark yok. Kulübün menfaatleri ve prensipleri doğrultusunda menajerleri'nde bir takım talepleri var onları da aşmaya çalışıyoruz."
İddialar doğru mu?
Trabzonspor ve Sosa tarafında şuana kadar olumsuz bir durum yok. İç transferde oyuncular ile anlaşan bordo mavili yönetimin, menajerler ile ufak püürüzler üzerinde çalıştıkları öğrenildi.
Son 2 macta yoklari oynadi,neredeyse bilerek oynamadi diyecegim.Kafasinin karişik oldugu kesin,ama bence kalacak.Artik naz mi yapiyor,piyasasini mi yukseltmeye çalışıyor,menajerler mi kurcalıyor göreceğiz...
Yanıtla (0) (0)Sosa iyi futbolcuydu işimize yaradı ama yaşıda artık az değil bu kadarda ısrarcı olunmamalı aranırsa gelecek sene için ne Sosa lar bulunur çok büyük kayıp olmaz
Yanıtla (0) (0)Yolu açık olsun 2 senedir top oynadığı yok geçen sezon 2 .yarı hariç yarim sezona o kadar paraya her adamı oynatirsin üstünde ısrara gerek yok
Yanıtla (0) (0)Etmeyin adam gibi adam kaptanımızı bırakmayın o yaşına rağmen takımın en çok mücadele edeni o. Başkan yanlış yapmazsınız umarım o bize bir iki yıl daha lazım
Yanıtla (0) (0)Yaşı 35 oluyor. Pereira ve Sosa ya güle güle diyebiliriz. Sosa teklif edilen maaşı kabul etmezse gitsin. Yıllarca 3.5 milyon euro para kazandı
Yanıtla (0) (0)Zaten bos oyuncu
Yanıtla (0) (0)Eskiden (80 li 90 lı yıllarda)mağlubiyet sonrası futbolculara para cezası verildiğini hatırlıyorum.çünkü 3 yabancı hariç hepsi yerli futbolcu idi.şimdi trabzonspor yönetimi; en azından Göztepe- Denizlispor mağlubiyetleri ile Galatasaray beraberliği nedeniyle futbolculara para cezası verebilirdi.galiba yabancı oyuncuların çokluğu ve bitmek bilmeyen kaprisleri nedeniyle böyle bir yöntem tercih edilemiyor.unutmayalım ki; yanlış yabancı oyuncuları seçtiğimizde disiplinsiz bir takıma zemin hazırlalmış oluyoruz, yanlış seçilen yabancı oyuncular futbolcudan ziyade turist gibi davranıyor.Böyle bir Trabzonspor'un şampiyon olması çok zordur.Herkes trabzonsporun 70-85 yılları arası dönemini özlüyor.
Yanıtla (0) (0)Problem büyümeden, üçe beşe bakmadan anlaşmak gerek.
Yanıtla (0) (0)Kanga boşa çıkıyor. Ben olsam bırakırım. Klasik önlibero ve bir oyun kurucu alırım ben olsam. Enejisiyle Sparta Pragda Kanga boşa çıkıyor. Alınabilir. Son iki maç birşey oynamadı.
Yanıtla (0) (0)Ayni Hugo olayi. Yani Sosa bye bye
Yanıtla (0) (0)İstediği para çok yaşıda var istediğini verirse kulüp ya sakat olur yada yatar emekli ikici yarı şampiyonluk pirimi belirlesin sezon sonuda uğurlar olsun kimse istediği parayı ona vermez
Yanıtla (0) (0)Sosa mestro novak pereria bunlar da takımın Torku vazgeçilmeyecek yabancılar herhalde. Gönderilecek biri varsa studridge gitsin.
Yanıtla (0) (0)Denizli maçında hiç ama hiç top oynamadı.Bence bilerek oynamadı.Konya maçında ise top oynarmış gibi yaptı.Yani son 2 maçtır Sosa da bir sıkıntı olduğu belli.200 300 fazla verin takımda tutun.Haa tutmayacaksanız transfer parası yok diyorsunuz bu adamın yerine nasıl transfer yapacaksınız?
Yanıtla (0) (0)bencede gidici artik oynamiyor yerine baskasini genc bir isim bulun
Yanıtla (0) (0)Klup menfaati neyi gerektiriyorsa o yapılsın. Yeterki kasa açılmasın. son 2 maçtır takım halinde sahada geziyolar. Bunun nedenini klup başkanımıza soruyoruz. Hedefi ünal karamana yönlendirmek terbiyesizliktir. Birleri takıma oyna yada oynama mı diyor!!! Ünal hoca ülkesinin oyuncularına değer veren hata yapsada el uzatan bir insandır. Bu durumun onun yönetimsel eksikliği gibi gösterenlerin yanlış düşündüğünü söylemek istiyorum. Bugun bu takım oynamaz ise bunu hocaya değil başkalarına sormak gereklidir. Yaşadıklarımız inşAllah klup menfaati için doğru hamlelerdir. Belkide bizim bilmediğimiz şeyler olabilir. Fakat her ne olursa olsun klubün borcunu azaltın. Ts yi batırmayalım. En önemlisi her ne olursa olsun takımı şampiyon yapın
Yanıtla (0) (0)Yollayın gitsin 35 yaşına geldi abartilacak top oynamıyor Kangayi alın
Yanıtla (0) (0)