Avcı'dan Ruzomberok maçı öncesi açıklama! "Sonuç odaklı bir Trabzonspor olacak"

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, açıklamalarda bulundu.

Avcı'dan Ruzomberok maçı öncesi açıklama! "Sonuç odaklı bir Trabzonspor  olacak"

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu rövanş maçında Ruzomberok'u konuk ediyor.

Bordo mavililerde teknik direktör Abdullah Avcı, maç öncesi değerlendirmelerde bulundu.

Abdullah Avcı açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

"Daha karşılaşmadan yolda gelirken büyük Trabzonspor taraftarını hissediyoruz, onlarla birlikte olmak çok güzel. Oyuncu olarak sahaya çıktığında seyirci çok farklı şeyler hissettiriyor. Onların vereceği destekle mutlaka etkiler oluyor. Bizi yalnız bırakmasınlar, yanımızda olmaya devam etsinler.

Her oynadığım maçta, geçmiş oyuncuların profilleri ve formasyonlarını deneyeceğiz. Rakibe ve elimizdeki oyunculara göre değişiklikler yapacağız. Oynatacağımız oyuncunun her şeyini kullanacağız. Oyuncuların fiziksel durumları önemli. Geçen hafta resmi ilk maçımıza çıktık, rakibin ligi başlamıştı. Oynadığımız maçın olumlu olumsuz analizlerini çalıştık. Rakibin özellikleri, duran toplar ve taçlarda etkili bir takım. Daha temkinli, daha sert ve daha fazla sonuç odaklı bir Trabzonspor olacak.

Okay'ı zaten ben Altay'da oynarken tanıyordum. Birkaç defa daha istemiştim, bugün itibariyle gerçekleşti. İki mevkide oynayabiliyor, avantajlı bir durum. Savic, marka bir oyuncu, onu da kullanmak istiyoruz. Bir sonraki maçta en iyi planlamaları yaparak kullanacağız. Taraftarımız Tony'yi erken görmek istiyor, zamanı gelecek. Daha iyisini yapabilmek için en baştan yoğun bir şekilde çalışıyoruz."

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler