Abdullah Avcı St. Gallen maçı sonrası yanıtladı! Trabzonspor neden gol atamıyor?

Trabzonspor'da Teknik Direktör Abdullah Avcı St. Gallen maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Abdullah Avcı St. Gallen maçı sonrası yanıtladı! Trabzonspor neden gol atamıyor?

Trabzonspor, UEFA Konferans Ligi play-off turu ilk maçında St. Gallen ile karşı karşıya geldi. Müsabaka 0-0 sona erdi.

Bordo mavili takımda Teknik Direktör Abdullah Avcı golsüz sona eren karşılaşma sonrası değerlendirmelerde bulundu.

Avcı'nın maç sonu açıklamaları şu şekilde;

Oyunu domine ettik. 45'e kadar 6-7 pozisyon vardı. Okay'ın ilk yarıda sarı kart görmesinden dolayı 60'ta mecburen değişiklik yaptık.

Orsic 1 sene sonra bence çok iyi maç oynadı. Fiziksel verileri aşağı seyretti. Sakatlanma riski vardı. Oyundan aldık.

4-4-2'ye dönüp çift santrfora dönme düşüncemiz vardı fakat oyun gücü dengelendi. 70 dakikalık bölümden mutluyum ama kazanamadığımız için üzgünüz. 70'ten sonra maç dengelendi. Kazanmak için her şeyi denedik. Sonuçta ikinci maç taraftarın desteğiyle maçı kazanan bir kimlikte olmak istiyoruz.

gallen1.webp

Ozan ve Edin'in bağlantısı ile ilgili çok olumsuz bir şey görmedim. Bir daha seyredip bakacağım. Zaman zaman iyi şeyler yaptılar.

Mendy son dönemde ağırlıklı olarak stoper oynamıştı. Bugün 83 dakika iyi bir 8 numara oynadı. Fiziksel düşüşler başlamıştı. Oyunu tekrar ele almak gerekiyordu. Mendy'i performansından dolayı oyundan almadık. Ayağında hafif bir tutması da vardı.

Yeni bir takım oluyoruz. Girenler çıkanlar oluyor. 1-2 eksik giderildiğinde çok daha iyi takım olacağız.

gallen3.webp

Forvet oyuncusu alacağız. Belki 8-10'u oynayan bir oyuncu da alacağız. Bugün gol beklentisi fazla ama yine gol atamadık. 7-8 tane şut ve pozisyon var. Bence pozisyona girmek önemli. Ondan sonrasında tekrarlarla, oyuncu kalitesinin yükselmesiyle düzelecek.

Muhammed Cham ile ilgili süreç 6 aydır var. Devam ediyordu. Resmi olarak bitip bitmediğini bilmiyorum. Hem santrfor hem de o tür bir profil için başkan çalışıyor. Bitip bitmediğine dair net bir bilgim yok.

Yeni bir takım oluşturuyoruz. Hızla mesafe almaya çalışıyoruz. Bu oyun Playstation'da bile çabuk gelişen bir oyun değil. Trabzonspor taraftarı ile bütünleşince başarı elde etmiştir. Bu takım çok iyi olacaktır. Bugün kazanmak için her şeyi denedik. 7-8 pozisyona girdik. Bu büyük marka yarışacaktır. Destek istiyorum. Taraftarımızın desteğine ihtiyacımız var. Lütfen saha içinde kalalım. Enerjimizin başka yerlere çekilmesine gerek yok. Ülkenin en önemli markalarından biri Trabzonspor'dur. Ekonomi ile değil karakterimizle yarışacağız. Bu takım önemli adımlar atacak. Bunu en yakın zamanda göreceksiniz.

gallen5.webp

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
26 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler