Avrupa'nın devi Trabzonspor'un yıldızlarını radarına aldı! Raporlar hazırlandı

Trabzonspor'un iki genç yıldız adayı Poyraz Efe Yıldırım ve Ali Şahin Yılmaz, Avrupa2nın dev kulüplerinin radarına girdi.

Avrupa'nın devi Trabzonspor'un yıldızlarını radarına aldı! Raporlar hazırlandı

U20 Millî Takımı, U20 Elit Lig ilk maçında İstanbul'da karşılaştığı İngiltere ile 1-1 berabere kaldı. Pendik Stadı'nda oynanan mücadelede Millî Takımımızın golünü 20. dakikada penaltıdan Engin Efe Poyraz Yıldırım atarken, İngiltere'nin golünü 89. dakikada Dom Ballard kaydetti.

Karşılaşmanın Türkiye adına golünü Trabzonspor forması giyen Poyraz Efe yıldırım atarken, bir başka Trabzonsporlu Ali Şahin Yılmaz da performansı ile göz doldurdu.

Karşılaşmayı takip eden Scoutlar arasında bir çok Avrupa devinin yetkililerinin de olduğu öğrenildi.

Trabzonspor'un iki genç isminin karşılaşmadaki performanslarını oldukça beğenen yetkililer, genç oyuncular ile alakalı rapor hazırladıkları belirtildi.

Böylelikle Poyraz Efe Yıldırım ve Ali şahin Yılmaz başta İngiliz ekipleri olmak üzere bir çok Avrupa kulübünün radarına girmiş oldu ve izleme listelerinde kendine yer buldu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler