Başkan Doğan açıkladı! Paul Onuachu kalacak mı?

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Paul Onuachu'ya yönelik açıklamalarda bulundu.

Başkan Doğan açıkladı! Paul Onuachu kalacak mı?

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, katıldığı radyo programında Paul Onuachu'ya yönelik açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Paul Onuachu'nun geleceği, Afrika Kupası ve sakatlıkların çoğaldığı sürece yönelik değerlendirmelerde bulundu.

ONUACHU KALACAK MI?

Başkan Doğan, Paul Onuachu'nun transfer sürecine yönelik yaptığı açıklamada şu ifadelre yer verdi;

"Onuachu'nun kulübünün istediği bonservis bedeli 15 milyon Euro. Trabzonspor, bu parayı veremez. Yeniden kiralama üzerine bir talebimiz oldu. Fakat kiralamaya sıcak bakmıyorlar. Kupa maçından sonra İstanbul'da Onuachu ile bir görüşme yapacağız. Kendisi de burada kalmak istiyorsa devreye girip yardımcı olmasını isteyeceğiz.

"DOSTUMUZU DA DÜŞMANIMIZI DA GÖRDÜK"

Ayrıca, Afrika Kupası ve sakatlıkların çoğaldığı sürece yönelik değerlendirmelerde bulunan Başkan Doğan, "Onuachu ve Pepe'yi alırken Afrika Kupası ihtimalini biliyorduk. 3 yıldır Nijerya Milli Takımı'na çağrılmayan Onuachu'nun Afrika Kupası'na davet edileceği aklımıza gelmedi. Pepe de çağrılmasıyla aksilikler üst üste geldi. Üst üste mağlubiyetler aldığımız süreç, hayatımın en zor dönemiydi. O dönem, dostumuzu da düşmanımızı da görmüş olduk. Karagümrük galibiyeti zor bir maç gibi görünmese de bize rahat bir nefes aldırdı." ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler