Trabzonspor'da Başkan Doğan açıkladı! Şenol Güneş ile anlaşıldı mı?

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor'da Başkan Doğan açıkladı! Şenol Güneş ile anlaşıldı mı?

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan katıldığı bir canlı yayın programında açıklamalarda ;bulundu.

Başkan Doğan teknik adam konusu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı

Şenol Güneş zaten İstanbul'a gelecekti. Dün açıklama yaptık. Trabzonspor yönetim kurulu adaylarla görüşüyor ve anlaşılan bir isim yok diye açıklama yaptık. Şu an için de geçerli. Bir an önce netleştirip devam etmek istiyoruz. Şenol Hoca da Fatih Hoca da Hüseyin Hoca da bizim. Biz bunlarla büyüdük. Hepsi artı değerler. Konuşurken dikkatli olmak gerek. Görüşmeler devam ediyor. Kim olursa olsun Şenol Güneş, Fatih Tekke ve Hüseyin Çimşir gerçeklerini değiştirmez. Perşembe gününe kadar teknik adamın belli olacağını tahmin ediyoruz. Yerli de yabancı da olabilir.

Şenol Hoca şampiyon hocamız. Trabzonspor'a çok önemli şeyler kattı. Trabzonspor'a her zaman artı değerler katacaktır. Trabzonspor'un gündemindedir. Görüşmeler sürüyor.

Şenol Hoca hakkında yönetim kurulu olarak bir görüşümüz var. Takıma abilik yapacak, daha önce bu tür durumlar başına gelmiş birisi. Yönetim kurulu olarak hocamız hakkında olumlu görüş var. Kendisiyle telefonla konuştuk. Bugün de kısa süre konuştuk. Yarın ya da sonraki gün bir daha görüşeceğiz.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
59 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler