Başkan Doğan böyle açıkladı! "Abdullah Avcı'nın üzerinde baskı vardı"

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan’dan Abdullah Avcı açıklaması geldi.

Başkan Doğan böyle açıkladı! "Abdullah Avcı'nın üzerinde baskı vardı"

Trabzonspor'da kötü gidişatın ardından yolların ayrıldığı Abdullah Avcı için başkan Ertuğrul Doğan açıklamalarda bulundu.

"Güzel bir şekilde yollarımızı ayırdık" diyen Başkan Doğan açıklamasında, "Abdullah Hoca bizi şampiyon yaptı. Büyük istekle geldi. Kendi kurmadığı bir takımla 3. oldu. Ancak kupa maçı ile başlayan şanssızlık sonraki sürece de sirayet etti. Kendisi de oynanan futboldan memnun değildi.

Açıkçası seyircinin de üzerinde bir baskısı vardı. Abdullah Hoca insani olarak etkiledi. Kendi de kabul etti. Niyeti çok iyiydi, Trabzonspor'u bizler kadar düşünüyordu. Tüm hareketleriyle bunu ortaya koydu. Nasıl düzeltiriz diye sabah akşam çalıştı ama olmadı. Süreci devam ettirmenin takıma zarar vereceğini söyledi ve ben de aynı görüşte olduğumu söyledim. Güzel şekilde yollarımızı ayırdık." ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler