Başkan Genç Trabzonspor'un projesi için konuştu! "Bakanı ziyaret ettim"

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç'ten, Trabzonspor'un kartal arazisi görüşmeleri için açıklama geldi.

Başkan Genç Trabzonspor'un projesi için konuştu! "Bakanı ziyaret ettim"

Trabzonspor'un 56. Olağan Divan Genel Kurul toplantısı gerçekleştirildi.

Genel Kurul toplantısında açıklamalarda bulunan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, bordo mavili takımın Kartal arazisiyle ilgili olarak konuştu.

Başkan Genç, Kartal arazisindeki sürecin hızlandırılması adına Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ile görüşme gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Konuyla ilgili olarak konuşan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, "Şu anda kısa zamanda belki ciddi bir ekonomik rahatlamaya vesile olacak Kartal arazisi diye bilinen, Cumhurbaşkanımızın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı’yken Trabzonspor’umuza verdiği bu arazinin şu andaki ekonomik kuvvetlendirmesiyle ilgili bir husustur. Bu konuda hem kulüp başkanımız, değerli kulüp yöneticilerimiz, asbaşkanımız ciddi bir çalışma içerisindeyiz. Geçen hafta sürecin hızlandırılması bakımından Çevre ve Şehircilik Bakanımızı da doğrudan ilgilendirmesi hasebiyle bizzat ziyaret ettik. Takip ediyoruz. Trabzon’da da kulüp projeleri noktasında bizlerin de arazi tahsisi konusundaki çabalarımızı sürdürüp inşallah neticelendireceğiz" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler