Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar: "Trabzonspor maçı bir derbi değil..."

Trabzonspor'un rakibi Beşiktaş'ta Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar: "Trabzonspor maçı bir derbi değil..."

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında bugün 20.00'de Papara Park'ta Beşiktaş'ı konuk edecek.

Bordo mavili takımın rakibi Beşiktaş'ta Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar, müsabakaya dair açıklamalarda bulundu.

"Güneş'e başarılar diliyoruz"

Şenol Güneş'in saygı duydukları bir isim olduğunu ifade eden Uçar, "Milli takımda dünya üçüncülüğü var. Sevgi ve saygımız sonsuz, Trabzonspor'da başarılar diliyoruz. Bizde başardıkları için de teşekkür ediyoruz. Futbolun güzelliği bu; bazen dostlarla rakip oluyorsunuz. Onlar da kazanmak isteyecek. Yeni gelen hoca takımın kimyasını değiştirir" dedi.

"Derbi değil"

İyi bir takım oluşturduklarını söyleyen Feyyaz Uçar, "Zorlu maçlar oluyor. Bugünkü maç, şu ana kadar oynadığımız en zor maç olacak. Trabzonspor, benim oynadığım zamanlardan beri en zor deplasmandır. Eskiden fikstürde ilk Trabzonspor maçına bakardık, içeride mi dışarıda mı diye. Değişen bir şey yok, tatlı rekabet devam ediyor. Tabii ki bu bir derbi değil, aynı şehrin iki takımı değiliz ama Türk futbolunun iki büyük takımıyız. Galibiyetle dönmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
23 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler