Beşiktaşlı yöneticiden Trabzonspor maçı sözleri! "Layıkıyla çıkıp..."

Trabzonspor'un rakibi Beşiktaş'ta 2. Başkanı Hüseyin Yücel açıklamalarda bulundu.

Beşiktaşlı yöneticiden Trabzonspor maçı sözleri! "Layıkıyla çıkıp..."

Trabzonspor'un rakibi Beşiktaş'ta 2. Başkan Hüseyin Yücel Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında deplasmanda oynayacakları maçı kazanarak siyah-beyazlı camiaya galibiyet hediye etmek istediklerini söyledi.

Beşiktaş 2. Başkanı Hüseyin Yücel ile Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Çanakkale’ye geldi. Yücel ile Uçar, beraberindekilerle birlikte Çanakkale 1915 Beşiktaşlılar Derneği'ni ziyaret etti. Siyah-beyazlı yöneticiler, dernek önünde yakılan meşalelerle karşılandı.

Çanakkale Beşiktaşlılar Derneği’ne ziyarete geldiklerini belirten Hüseyin Yücel, “İnşallah pazar günü de Trabzonspor maçını kazanıp en güzel hediyeyi tüm Beşiktaş camiasına vermek istiyoruz” cümlelerine yer verdi.

"Güzel start verdik"

UEFA Avrupa Ligi'nde oynanacak müsabakalar ve hedefler hakkında gelen bir soruyu Yücel, “Hep söylüyorum, 'Bu sene var bir hayalimiz' diyorum. Çok dillendirmek istemiyorum. Güzel start verdik ama kesinlikle ayaklarımız yere basıyor. Bulutların üzerinde uçmuyoruz. Nasıl başlarsa öyle gider derler. Şimdi önümüzde zorlu bir Trabzonspor deplasmanı var. Ondan da layıkıyla çıkıp yolumuza devam etmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Daha önce de Çanakkale'de bulunduğunu söyleyen Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar da, “Çanakkale Dardanel zamanında, eski dönemde yardımcı hocalık yapmıştım burada. Bir 6 ayım var, çok keyifli. Tekrardan buraya gelmek çok güzel. Sizleri görmek, hele Beşiktaşlıların evinde olmak çok daha güzel. Hüseyin başkanıma bu geziye beni davet ettiği için ayrıca teşekkür ediyorum. İnşallah hep birlikte Trabzon maçı itibariyle sezonun geri kalanına başladığımız gibi devam edeceğiz” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler