Beşiktaş'tan Onuachu açıklaması! Resmi siteden yayınladılar

Beşiktaş'tan Paul Onuachuve transfer dedikodularına dair açıklama geldi.

Beşiktaş'tan Onuachu açıklaması! Resmi siteden yayınladılar

Trabzonspor'da geçtiğimiz gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken ve bordo mavili takım ile kiralık sözleşmesi biten Onuachu için Beşiktaş iddiası ortaya atılmıştı. Siyah beyazlı ekipten transfer dedikodularına dair açıklama geldi.

Beşiktaş'ın resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada, "Ortaya atılan iddiaların hiçbiri gerçeği yansıtmamaktadır. Tamamen hayal ürünü, etkileşim alma amaçlı, yanıltmaya yönelik ve asılsız haberlerdir" denildi.

Beşiktaş'ın açıklaması şu şekilde;

Transfer sezonu nedeniyle medyada bazı haberlerin çıkması son derece doğal olmakla birlikte, daha resmi olarak transfer bile başlamadan bugün sosyal medyada ortaya atılan iddiaların hiçbiri gerçeği yansıtmamaktadır. Tamamen hayal ürünü, etkileşim alma amaçlı, yanıltmaya yönelik ve asılsız haberlerdir. Beşiktaş taraftarları doğru haberleri Beşiktaş Kulübünün resmi kanallarından öğreneceklerdir.

Sosyal medyada ortaya atılan kurgu olduğu çok açık, spekülatif, mantık sınırlarını zorlayan, olumsuz algı yaratan bu tip haberlere itibar edilmeden taraftarlarımızın resmi kanallarımızı takip etmelerini önemle hatırlatırız.

Yeni sezon kadro hazırlıklarımız planlandığı gibi itinayla yürütülmektedir.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler