Trabzonspor'da Barisic 3 isme dikkat çekti! "Çok yardımcı oldular"

Trabzonspor'da Barisic basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Trabzonspor'da Macaristan kampı devam ediyor.

Bordo mavililerde Borna Barisic, Macaristan kampında açıklamalarda bulundu.

Barisic'in açıklamaları şu şekilde;

Buraya geleli uzun süre olmadı ama çok hızlı adapte oldum. Orsic, Bardhi ve Visca büyük katkı sağladı. Sadece onlar da değil, diğer herkes de bana çok yardımcı oldu. Sıcak karşılamayı ilk andan itibaren hissettim.

Modern futbolda artık beklerin de hücuma katkısı olmak zorunda. Gol ve asistlerle katkıda bulunmak gerek. Hocamızın da beklerden beklentileri var. Ben bir bek oyuncusu olarak hücum anlamında katkıda bulunmaya çalışan bir oyuncuyum.

Hazırlık maçında herkes 45 dakika oynadı. Bizim adımıza iyi geçti. Takım olarak genel anlamda iyi performans gösterdik. Resmi maça kendimizi en iyi halde taşımak istiyoruz.

Kendimi bir sol bek oyuncusu olarak tarif ediyorum. Sol stoperde çok oynamadım. Aynı pozisyonda oynadığım arkadaşlarımla fazla zaman geçirmedim ama kısa süre içinde çok iyi insan ve kalite olduklarını gördüm. Zaten kaliteli olmasalar Trabzonspor'da olmazdılar diye düşünüyorum. Bu rekabet takıma faydalı olacaktır.

Başka teklifler de oldu. Ama Trabzonspor'un beni ikna süreci kısa sürdü. Hocamız beni ne kadar istediğini iletti. Sonraki gelişen süreçte de anlaşma tamamlandı. Trabzonspor ile görüşmelerimiz çok hızlı ve kısa sürede gelişti. Benim için karar vermek de kolay oldu.

Benkovic ve Orsic ile gelmeden görüştüm. Onlar da Trabzonspor ile alakalı olumlu şeyler söyledi. Trabzonspor kupalar kazanmak isteyen bir kulüp. Bunları düşündüğünüzde basit bir karar oldu.

Türk futbolunda birçok takımın yatırımlar yaptığını ve iyi oyuncular transfer ettiğini görebiliyorum.

Kamptan önce de çalışmalara başlamıştım. Rangers'ta hücum anlamında katkılarım oldu. Yine aynısını Trabzonspor'da da yapabilmek istiyorum. Takımın kazanacağı başarılara katkı yapmak istiyorum. Ancak bizler savunma oyuncularıyız. Önceliğimiz de gol yememek, diğer taraftan da gol ve asistler yapmaya çalışacağım.

Eren Elmalı'nın yüksek bir kalitesi var. Milli takımda ve Trabzonspor'da olması tesadüf değil. Kalite bir oyuncu olduğunun göstergesi.

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler