Vefat eden Trabzonspor Eski Başkanı Salih Erdem için tören düzenlendi

Trabzonspor Eski Başkanı Salih Erdem için tören düzenleniyor.

Trabzonspor Eski Başkanı Salih Erdem, 91 yaşında haya gözlerini yumdu.

Bordo mavili kulüpte kuruculardan ve eski başkanlardan olan Salih Erdem için 14.00'te idari bina önünde anma töreni düzenlendi.

Erdem'in cenaze namazı, anma töreni sonrası ikindi namazına müteakip İskenderpaşa Camii'nde kılınacak.

Trabzonspor İdari Binasında düzenlenen törene Eski Bakan Faruk Özak, Eski başkanlardan Ahmet Celal Ataman, Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Mahmut Ören, Trabzonspor Asbaşkanı Zeyyad Kafkas, Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı, Futbolculardan Uğurcan Çakır, Okay Yokuşlu, Ozan Tufan ve Serkan Asan katıldılar.

TRABZONSPOR'A BÜYÜK KATKILARI OLDU

Toplantıda konuşma Yapan Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Mahmut Ören “Yeri asla doldurulmayacak naif bir insan olan Cahit Erdem’in görev yaptığı dönem kulübümüze büyük katkıları olmuştur. Şayet bizi yönetenler onu ve onun gibilere örnek alırsak Trabzonspor’a en büyük katkıları sunarız.

Yaşamı boyunca yüreği her zaman Trabzonspor aşkı ile çarpan Trabzonspor sevdası ile çarpan divan kurulu üyemiz 74. Sezonu şampiyonumuz olan efsane takımın başkanı hayattaki en son kurucu üyemiz Salih Erdem’i son yolculuğa uğurladığımız bugünde camiamızı yalnız bırakmayan acımızı paylaşan herkese teşekkür ediyorum. Tekrar kendisine Allah’tan rahmet kederli ailesine Trabzonspor ve tüm camiasına başsağlığı diyorum ruhu şad olsun." ifadelerini kullandı.

HER ZAMAN SAYGI İLE HATIRLAYACAĞIZ

Trabzonspor Asbaşkanı Zeyyat Kafkas ise, "Maalesef tarihimizden bir yaprak daha eksildiği. Kıymetli başkanımız Salih Erdem’i kaybetmenin üzüntüsü içerisindeyiz. Sadece bir başkan değil Trabzonspor’un ruhunu felsefesini mücadelesini en iyi yansıtan tarifsiz hizmetlerde bulunmuş bir efsanedir. Onun önderliğinde atılan adımlar bugün Trabzonspor’u köklü geçmişine dair en önemli mihenk taşlarındandır.

kafkas.webp

Salih Erdem’in Trabzonspor’a kattığı değerler hep hatırlanacak ve gelecek nesillere aktarılacaktır. Ailesine yakınlarına ve Trabzonspor camiasına başsağlığı diyoruz. Onu her zaman büyük bir sevgi ve saygı ile hatırlayacağız mekanı cennet olsun." dedi.

ÖLÜMLERİN EN ASİLİ TOPRAĞA DÜŞMEK

Daha Sonra söz alan Eski Başkanlardan Ahmet celal Ataman "Arkadaşım başkanım Salih Erdem’i ebediyete intikal ederken konuşmak benim için çok zor. Ölümlerin en asili toprağa düşmek. Sevgili başkanım Salih Erdem hayatın hiçbir döneminde yürüyen bir ölü olmadı. Rahmet diliyorum ışıklar içinde uyusun ruhu şad olsun." ifadelerini kullandı.

ataman.webp

ÇOK DEĞERLİ BİR İNSANDI

Son olarak törende konuşan Eski Türkiye Cumhuriyeti Devlet Bakanı Faruk Nafız Özak, şu ifadelere yer verdi: “Allah sabır versin başımız sağ olsun. Çok büyük bir acı yaşıyoruz. İyilik sever mütevazi hoşgörülü güler yüzlü paylaşan yalnızca sporda değil Trabzon’umuzun her türlü sosyal sorumluklarında önde olan bir insan. Çok değerli bir eş. Çok değerli bir baba çok değerli bir aile üyesi.

Daha da önemlisi biz futbolcular için bir ağabey büyük bir başkan. Trabzonspor’un kuruluşunda desteğini unutmuyoruz çok zorlu şartlarda oldu. Rekabeti başarıya döndüren başkanlardan biriydi Salih Erdem hoşgörüsü ile sabrı ile çok değerli hizmetleri oldu. Kurucu üyelerimizin 3 tanesi kulübe başkanlık yapabildi. Salih abinin başkanlık yaptığı dönemlerde çok büyük zorluklar vardı. Zor şartlar altında şampiyon olduk. Sahadaki başarıların dışında Salih Erdem gibi hoşgörülü güler yüzlü karakterli güvenilir insanları unutmamak lazım.

zak.webp

Çok değerli bir insandı Trabzon’un her yerinde vardı kendisi onu rahmet ile anıyoruz biz şanlıyız onunla birlikte futbol yaptık. Zorluklarla darlıklarla bu markayı yaratmak herkese nasip olmaz. Genç arkadaşlarımız çok iyi şartlarda büyük bir kulüpte futbol oynuyorsunuz.

Trabzonspor’un oluşturanlar büyütenler bize şu mesajı veriyorlar lütfen bu bayrağı daha yukarıya taşıyalım. 6 tane başkanımızı kaybettik. Salih abiye rahmet diliyorum ailesine ve Trabzonspor camiasına başsağlığı diliyorum.”

futbolcular.jpeg

trabzonspor-toren-1.jpeg

trabzonspor-toren-3.jpeg

trabzonspor-toren-4.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler