Trabzonspor'da Avcı'dan itiraf gibi sözler! "Beni ve ekibimi son derece yordu"

Trabzonspor'da Teknik Direktör Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor, UEFA Konferans Ligi play-off turu ilk maçında 22 Ağustos Perşembe günü 22.00'de St. Gallen'e konuk olacak.

Trabzonspor'da Teknik Direktör Abdullah Avcı basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Abdullah Avcı'nın değerlendirmeleri şu şekilde;

Avrupa'da bütün takımların saha organizasyonları var. 4-4-2, 4-1-3-2 formasyonunu sahada kullanan bir takım. En büyük özellikleri yaptıkları şiddetli baskılar. Direkt oyunları var. Çözüm noktalarında da onlara doğru ve şiddetli baskılar zayıf noktaları. Bunlara çalıştık. Duran toplar da bizim için önemli çözüm noktalarından bir tanesi.

Trabzonspor taraftarının ve camiasının güvene, morale ve yakın zamana ihtiyacı var. Ben iyi bir kadro kurduğumuzu düşünüyorum. 2 tane daha oyuncumuzun gelmesiyle birlikte kısa sürede oyun, oyun gücünü ve herkesin mutlu olacağı Trabzonspor'u taraftarın önüne koyacağız diye düşünüyorum. Umarım bu çıkış yarın burada başlar.

Geçen haftaki Rapid Wien maçı antrenörlük yaşamımdaki en olumsuz maçtı. Rakibe saygı duymak gerekir ama Trabzonspor olarak bizim sahadan çıkarken kafamızın dik olması gerekirdi. Oyun, beni ve ekibimi son derece yordu. Bu oyun artık detayların içine girdiği bir organizasyon oyunu. 1-2 kişi oyuna dahil olmadığında oyun bunu kaldırmıyor. Hele 7-8 kişinin dahil olmadığı bir oyunda karşılığını alma ihtimalin yok. Biz geçen hafta bunun kopukluğunu yaşadık. Görüntü de hiç hoş değildi.

Haftanın ilk gününü Rapid Wien maçına ayırdık ve geri bildirimini yaptık. Sahanın içinde kalarak, bireysel ve oyun olarak neyi yapamadığımızla yüzleşerek toplantı yaptık. Maçtan sonraki 3-4 antrenman yarına umarım olumlu şekilde yansıyacaktır.

Rakibe ve performansa göre oyuncu değişiklikleri olacak. 2 cezalı var, Tony sakat.

Batagov potansiyeli bir oyuncu. Ukrayna Ümit Milli Takım oyuncusu. İyi gidiyor. 1'inden sonra milli ara olacak. İhtiyacımız olursa tabii ki kullanacağız. Hazır, daha sonra çok daha fazla takımın içinde olacak. Beklentimiz o şekilde.

2 transfer yaparsak şu an itibarıyla devre arasına kadar hiçbir planımız olmayacak. Bazen oyuncu gitmek istiyor bazen fırsat transferleri oluyor. Trabzonspor, İstanbul ile ekonomisiyle değil karakteri ve organizasyonu ile mücadele edecek. İyi bir takım olacak, bunu da zaman gösterecek.

Yarınla değil, iki maçlı bir ayak. Trabzonspor'un elbette gruptan çıkması gerek ancak bunu 2 maç sonra konuşsak daha doğru olur. Her iki takım da kazanmak istiyor. Trabzonspor da kazanmak istiyor. Umarım bunun karşılığını alırız.

Kenar oyunları futbolda çok önemli. Sayısal üstünlüğü yakalamak için bir taraftan diğer tarafa çevirmek gerekiyor. Oyunun yönünü değiştirmek çözüm noktasıdır. Son 3 santrfora bakınca pivot ve ligde iyi işler yapan isimler. Başkan ve yönetim çalışmalar yapıyor. Hızla çalışmalar sürüyor. Umarım milli ara öncesi santrfor transferi gerçekleşir.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
15 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler