Trabzonspor'da Ozan Tufan'dan itiraf gibi açıklama! "Karşılama beklemiyordum çünkü..."

Trabzonspor'da Ozan Tufan basın mensuplarını sorularını yanıtladı.

Trabzonspor yeni sezon hazırlıklarına Macaristan'da devam ediyor.

Bordo mavili takımda yeni transfer Ozan Tufan basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Ozan Tufan'ın açıklamaları şu şekilde;

Hedefleri olan büyük bir takımdayım ve çok mutluyum. Trabzon şehrine ve Trabzonspor yöneticilerine çok teşekkür ediyorum. Bu kulüpte oynama şansı verdikleri için teşekkür ediyorum. Camianın beklentilerini biliyorum, elimden gelenin fazlasını yapacağım.

Hocayla telefonda görüştük. Senin 5-6 mevkide oynama özelliğinden dolayı 5-6 transfer yapıyormuşuz gibi dedi. Milli takım hayalim var. O duyguları yeniden tatmak istiyorum. Trabzonspor'un da bu konuda katkısı olacağını düşünüyorum.

Şu anda lig başlamadı. Transferlerin çoğunun bitmesi bir camia için büyük avantaj. Bir adaptasyon süreci var. O yüzden bunu kamp sürecinde aştığımızı düşünüyorum.

Abdülkadir Ömür çok sevdiğim bir kardeşim. Onunla birlikte de oynadık. Trabzonspor için bir görüşme yapmadık. Transfer sonrası beni arada ve tebrik etti. Onun da düşünceleri enim için önemli.

İki sene oynadım İngiltere'de. Antrenman ve maç temposu Türkiye'nin üzerinde. Günümüz futbolunda bütün futbol takımları birçok oyun sistemini oynayabiliyor. Kolay kazanamayacağınız maçlar olduğunu görüyorsunuz. Ülkemiz de artık sistem ve antrenman konularında iyi adımlar atıyor. Türkiye de zor bir lig. Gelişme sürecindeyiz.

İngiltere'de ağır bir tempodan geçtik. İlk aylarda gerçekten zorlandım. Sonra alıştım. Şu anda buradaki kamp süreci sert geçiyor.

Yurt dışından teklifler oldu. Türkiye'den de teklifler vardı. Ayrılma düşüncemiz yoktu. Abdullah Hoca ve Başkanımız aradı. Fikirlerimiz ortak yöndeydi. Gönül rahatlığıyla buraya geldim. Sıkıntımız yok, mutluyuz.

Taraftarlara gelince, böyle bir karşılama beklemiyordum. Daha önce büyük bir camiada oynamıştım. Onlara karşılamaları için teşekkür ediyorum.

Kendimi orta sahada daha rahat hissediyorum. İngiltere'de 10 numara gibi oynadım. Gezerek oynadığım için merkeze de yakın oynuyordum. Orta sahada kendimi daha rahat hissediyorum ve yeteneklerimi ortaya koyabiliyorum.

2 sezonda 20 gol attım. Skorlardan ziyade iyi bir futbol oynadım. Beklentilerim vardı. Milli takıma davet edilmemek üzücü ama çeyrek final de bir o kadar mutlu ediyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler