Canlı yayında açıkladı! Trabzonspor'un sıradaki hamlesi " Onuachu..."

Haber61 Yayın Danışmanı Gökmen Şahin, Trabzonspor'un transfer çalışmalarına dair değerlendirmelerde bulundu.

Haber61 Genel Yayın Yönetmeni Tuncay Lakot ve Haber61 Yayın Danışmanı Gökmen Şahin, Trabzonspor'un gündemine dair değerlendirmelerde bulundu.

Bordo-mavililerin transfer çalışmalarına yönelik değerlendirmelerde bulunan Haber61 Yayın Danışmanı Gökmen Şahin, Paul Onuachu dışında bir transferin olmayacağını düşündüğünü belirterek şu ifadelere yer verdi;

"Şenol Güneş'in elinde bir kadro var ve analiz etmiş durumda. Hoca aslında bunu dün üstü kapalı söyledi. Bazen getirdiğimiz oyuncular hem teknik anlamda hem ekonomik anlamda sorun olabilir, yapıyı bozabilir dedi. Bu saatten sonra Trabzonspor'un beklediği bir oyuncu var, o da Onuachu. Transferin son gününe kadar olumlu veya olumsuz nasıl sonuçlanacağını göreceğiz ama Trabzonspor'un Onuachu için hakkının hâlâ devam ettiğini düşünüyorum. Gerçekleşirse bu olabilir, onun dışında Şenol Güneş'in ve Trabzonspor'un başka bir hamlesi olacağını düşünmüyorum."

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler