Canlı yayında açıkladı: Trabzonspor’un yaptığı en iyi iş…

Trabzonspor’un Antalyaspor ile oynadığı mücadeleyi Serkan Ünver canlı yayında değerlendirdi.

Canlı yayında açıkladı: Trabzonspor’un yaptığı en iyi iş…

Haber61 - Spor Servisi / Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final karşılaşmasında Antalyaspor’u evinde 2-0 mağlup ederek yarı finale yükseldi.

Karşılaşma sonrası Trabzonspor edki idari menajeri Serkan Ünver, Haber61 mikrofonlarına karşılaşmayı değerlendirdi.

“Öncelikle bugün kaliteden ziyade mücadeleyi doğru yaptı Trabzonspor. Berat ve Siopis ikilisinin çok top kazanıp çok top kaybetmesi sıkıntı oluşturuyordu. Bu durum mücadele ile kapatıldı. Ben Bakasetas’ı eski özverisinden biraz uzak görüyorum. Özellikle Hamsik’in ve Nwakaeme’nin olmadığı durumlarda. Oyunumuz belki eski maçlara göre daha alt seviyede kaldı ama mücadeleyi çok beğendim. Tek maç ve amaç turu geçmekti. Bence futbola çok bakmamak gerekiyor. Takım da inanıyordu ki Ahmetcan oyuna girince, uzama ihtimaline rağmen ısınmayı bıraktı yedek oyuncular. “ ifadelerini kullandı.

Serkan Asan’ın performansını değerlendiren Ünver “Serkan bildiğimiz bek ve Serkan performansı ile oynadı. Direncini ve kondisyonunu 90 dakikaya yayarak oynayan bir kardeşimiz. Son bölümde çıkmadan önce çokgüzel bir top kazanıp Cornelius ile birlikte atağa kalktı. Cornelius Serkan’ı düşünse gol olabilirdi. Serkanı normal performansında gördüm, çok büyük bir fark yarattı desem yalan olur ama Trabzonspor’un bir beki olarak Pers’ten de çok farklı görmedim. “ dedi

Berat Özdemir’e de ayrı bir parantez açan Ünver “Berat’ın geçen sezon arasında geldikten sonraki performansını bu sezon alamıyoruz gibi gözüküyor. Nedeni ise geçen seneden farklı bir oyun oynuyor Trabzonspor. Daha çabuk düşünme hızı gereken oyunlar oynuyor Trabzonspor, Berat burada biraz geride kalıyor. Yavaş yavaş bazı maçlarda performansı düşük kalsa da görevini yapıyor diye düşünüyorum. “ ifadelerini kullandı.

Son olarak Kouassi’ye yapılan Yattara bezetmelerini yorumlayan Ünver “Kouassi, topla ilişkisi iyi olan bir kardeşimiz ama oyun bilgisi açısından oynayarak takıma alışacak zamanla. Fiziksel olarak Yattara benzetmesi var ama performans olarak çok daha var oraya kadar. Olabilir mi? Olabilir tabiki de.” Dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler