Haber61 Genel Yayın Yönetmeni Tuncay Lakot ve gazeteci Haluk Ayyıldız, Trabzonspor'a dair değerlendirmelerde bulundu.
Zubkov'un Beşiktaş maçında yedekler arasında oyyuna başlamasıyla ilgili olarak konuşan Haluk Ayyıldız, "Nwakaeme ve Visca belli yaşta. Yeni bir planlama yapıyorsanız, bu oyuncuların daha çok kulübede, Sikan ve Zubkov ise 11'e monte edilmesi gerek" dedi.
Haluk Ayyıldız'ın değerlendirmeleri şu şekilde:
"Sikan ve Zubkov ise 11'e monte edilmesi gerek"
Şenol Hoca'nın bir karar vermesi lazım. Visca-Nwakaeme mi, yoksa Sikan-Zubkov mu? Hangilerini kullanacak, bunun kararını vermeli. Kararsızlık var ortada, bu belli. Bu da bir organizasyon sorununu getiriyor. Nwakaeme ve Visca belli yaşta. Yeni bir planlama yapıyorsanız, bu oyuncuların daha çok kulübede, Sikan ve Zubkov ise 11'e monte edilmesi gerek. Oynamıyorsalar bir sıkıntı vardır. Şenol Hoca bir karar vermeli.
"Bunu efsane başkanlarına yapan bir taraftar grubunun..."
Süleyman Seba Türk futboluna damga vurmuş bir isim. Hangi yönleriyle vurmuş? Ahlakı, beyefendiliğiyle. Aynı Beşiktaş taraftarı da bu değerli insana ne demişti? 'Ahmet Dursun, Seba gitsin.' Bunu efsane başkanlarına yapan bir taraftar grubunun Uğurcan'a bunları yapmasını çok normal karşılıyorum. Uğurcan'a yapılan saygısızlık bir izah edilsin. Beşiktaş cephesinden bir açıklamada da duymadım, ilginç bir durum. Trabzonspor'un Beşiktaş ile bir sıkıntısı yok ki. Uğurcan oyun içinde profesyonelliğinden de ödün vermedi. Kimseye ters bakmadı. Bir oyuncuya 90 dakika küfredilir mi? Yazık günah. Cihan Aydın için 'İyi maç yönetti' deniyor. Hakem kötü ve çirkin tezahürattan bir kez anons yaptırdı mı? Düdüğünü çalacaktı, anonsu yaptıracaktı. Bunu yapmayarak bir nevi izin de vermiş oldu.
"Şenol Hoca hiçbir açıklama yapmadı"
Şenol Hoca'yı da anlayamadım. Maçtan sonra neden bu konuya değinmedi? Takım kaptanına 90 dakika küfredildi, hiçbir açıklama yapmadı. Bu konuyu yadırgadım. Hoca bu konulara da dikkat eder, niye bir savunma gereği duymadı, anlayamadım.
Kaynak:
Bunak güneşi istemiyoruz fatih tekkeyi istiyoruz yoksa yonetimnkomple gider çık acil bunak güneş gitsin ne vermiş bu takima yıllardır üzüntü keder kahirdan baska
Yanıtla (5) (4)Bu yapılan terbiyesizlik bjk kulübüne hiç yakışmadı bunlar için bu bjk camiası ts ve öncelikle uğurcandan özür dilemeli..
Yanıtla (7) (1)çünkü Şenol Güneş Bjk taraftarını alkışlamakla meşguldü.
Yanıtla (13) (0)