Canlı yayında büyük gaf! "Trabzonspor tribünleri boş..."

Ünlü spor yorumcusu Alp Pehlivan, Trabzonspor - Gaziantep FK maçıyla ilgili olarak büyük bir gafa imza attı.

Canlı yayında büyük gaf! "Trabzonspor tribünleri boş..."

TRT Spor ekranlarında spor yorumculuğu yapan Alp Pehlivan, Trabzonspor - Gaziantep FK maçıyla ilgili değerlendirmelerde bulunurken büyük bir gaf yaptı.

Trabzonspor ile Gaziantep FK arasındaki müsabaka, bordo mavili takımın cezası nedeniyle seyircisiz oynanmıştı.

Pehlivan, Trabzonspor'un Gaziantep FK'yı 4-2 mağlup ettiği mücadele sonrası yaptığı değerlendirmede, "Trabzonspor'a bakıyorum, tribünlerde kimse yok. İki kale arkası ve karşı tribünü gördüm, kimse yok. Bilmiyorum, kameraların görmediği yerde ne kadar taraftar vardı. Hiç de alışkın olmadığımız Trabzonspor iç saha karşılaşması. Mutlaka başarıyla direkt orantılı" dedi.

Pehlivan'ın, Trabzonspor - Gaziantep FK maçına ilişkin gafı sosyal medyada büyük yankı uyandırırken, çok sayıda kullanıcı tarafından da paylaşıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler