Canlı yayında flaş sözler! "Fatih Tekke ile telefonda görüştüm..."

Haluk Ayyıldız, Haber61 TV'de "Spor Gündemi" programında değerlendirmelerde bulundu.

Tuncay Lakot ve Haluk Ayyıldız, "Spor Gündemi" programında Trabzonspor'un gündemine dair değerlendirmelerde bulundu.

Fatih Tekke ile 2 gün önce telefon görüşmesi yaptığını aktaran Haluk Ayyıldız, Bana kendisinin arandığını söyledi. Birkaç mesele olduğunu söyledi. Bir anda ertesi gün ne olduğunu anlayamadık. Bir anda Şenol Hoca ismi çıktı ve ibre oraya döndü." dedi.

Haluk Ayyıldız canlı yayında yaptığı değerlendirmede şu ifadeleri kullandı;

"Fatih Tekke hep gündemde olan bir isimdi. Şenol Hoca zaten Trabzonspor'un kökü. İsteseniz de istemeseniz de kulüpte ağırlığı vardır. Genç jenerasyondan Çağdaş Atan'ın ismi geçti. İsmi geçenler arasında sadece Şenol Hoca boşta."

"Fatih Tekke'ye gelince, o da Trabzonspor'un evlatlarından. 2 gün önce görüştüm kendisiyle. Bana kendisinin arandığını söyledi. Birkaç mesele olduğunu söyledi. Bir anda ertesi gün ne olduğunu anlayamadık. Bir anda Şenol Hoca ismi çıktı ve ibre oraya döndü."

"Şenol Hoca bu takıma faydalı olur mu, elbette olur. Kısa süre içinde yerli oyunculara ivme de kazandırır. Yabancı futbolcuları da toparlar. Elbette Fatih Tekke de bunları yapabilir ama büyük takım çalıştırma refleksi Fatih Hoca da oluştu mu, soru işareti olarak duruyor. Kulübün geldiği ortam itibarıyla Şenol Hoca sanki daha faydalı olur diye düşünüyorum. Ama Şenol Hoca ile Fatih Tekke'yi de karşı karşıya getirmemek gerekir."

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
32 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler