Canlı yayında flaş sözler! "Trabzonspor, Göztepe'ye bedava 5 futbolcu verse almazlar..."

Tuncay Lakot ve Gökmen Şahin, Göztepe - Trabzonspor maçı sonrası değerlendirmelerde bulundu.

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'de 10. hafta mücadelesinde Göztepe'ye konuk oldu ve 10 kişi mücadele eden rakibine karşı sahadan 2-1 mağlup ayrıldı.

Haber61 Genel Yayın Yönetmeni Tuncay Lakot ve spor yorumcusu Gökmen Şahin, mücadele sonrası bordo mavili takıma dair değerlendirmelerde bulundu.

Gökmen Şahin'in maç sonu yorumu şu şekilde;

"Trabzonspor hıza ve tempoya karşılık veremedi"

Trabzonspor'un mutlak 3 puanla ayrılması gerekiyordu. Buna ihtiyacı vardı. Gelecek hafta da Fenerbahçe maçı var. Moral ve ligden kopmama adına Göztepe maçı önemliydi. Trabzonspor'un bu akşamki maçı, durumu özetler gibiydi. Göztepe atletik ve tempoyu seven fakat pas yapmayı sevmeyen bir takım. Trabzonspor hıza ve tempoya karşılık veremedi.

gozts4-001.webp

"Göztepe'ye bedava 5 kişi verilse, belki de almazlar"

Trabzonspor'un kadro mühendisliği açısından sıkıntıları olduğunu gösteren bir maç izledik. Rakip 10 kişi. Buna rağmen Trabzonspor rakibin direncini kıramadı. Üzüntü verici bir maç oldu. Trabzonspor kadro kurarken ne kadar acemice davrandığını göstermiş oldu. Trabzonspor'dan Göztepe'ye bedava 5 kişi verilse, belki de almazlar.

Bu kadro Şenol Güneş'in tarzına uygun değil. Bu çok açık. Toparlanma adına bir süreç yakalanmışken bu sonuç gerçekleri ortaya koydu. Kazanılırsa, bir heyecan gelebilir diye düşünüyorduk ancak sezon arasına kadar bu kadro ile bir aşağı bir yukarı olacağı belli.

gozts5-001.webp

"Biraz cesaretli olmak gerek"

Stoper tandemi hala oluşturulamadı. Orta sahadan stoper yapan bir Trabzonspor var. Elinizde orijinal stoperler varsa, 21 kişilik kadro içindeyse, bunlar oynayacak. O zaman kadroya almayacaksın. Bu akşam stoperdeki iki oyuncunun da ne kadar ağır olduğunu gördük. Sakatlıklar olabilir ama Ali Şahin diye bir genç stoper var. Serdar var. Biraz cesaretli olmak gerek. Trabzonspor'un macera aramasına gerek yok. Bu süreç içinde, bu sezon kendi içinizden isimler çıkartabilirseniz olumlu.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler