Canlı yayında flaş sözler! "Trabzonspor ile Hacıosmanoğlu karşı karşıya mı getirilmek isteniyor?"

Haber61 yorumcusu Gökmen Şahin, Gaziantep FK - Trabzonspor maçı sonrası değerlendirmelerde bulundu.

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'de 6. hafta mücadelesinde Gaziantep FK ile deplasmanda 0-0 berabere kaldı.

Haber61 Genel Yayın Yönetmeni Tuncay Lakot ve Haber61 yorumcusu Gökmen Şahin, müsabakanın ardından canlı yayında değerlendirmelerde bulundu.

Gökmen Şahin mücadelenin ardından yaptığı değerlendirmede, Trabzonspor'un futbol olarak iyi seviyede olmadığını fakat hakemlerin de bunu fırsata çevirerek bordo mavili takım aleyhine hareket ettiğini söyledi.

antep2.webp

Gökmen Şahin'in maç sonu değerlendirmeleri şu şekilde;

"Hakemler Trabzonspor'u ince detaylarda doğruyor"

Trabzonspor'un işi zor. İyi oynamıyor ama 3 haftadır da enteresan şeyler oluyor. Bu toparlanma sürecinde galibiyet Trabzonspor için ilaç. Bu hakemlerle işimiz zor. Hakemler Trabzonspor'u öyle kritik noktalarda kesiyor ki, bazen maçları ince detaylarda kazanırsın. Hakemler Trabzonspor'u bu ince detaylarda doğruyor.

Rakip futbolcunun topla alakası yok. Trabzonsporlu futbolcu topu kurtarmış, hakem gözünün önünde faul vermiyor. Sonra VAR ile veriyor. İnanılır gibi değil.

antep1.webp

"Aralık ayındaki kongre öncesi bir operasyon mu var?"

Trabzonspor'u yarıştan erken koparalım gibi bir düşünce mi var? Trabzonspor'un önünü kesme operasyonu mu var? Ya da Aralık ayındaki kongre öncesi bir operasyon mu var? Trabzonspor ile TFF arasında ciddi bir hakem sıkıntısı var.

Trabzonspor, Gaziantep'ten 3 puanla dönebilse toparlanma süreci de bir şekilde başlayacaktı ama durduruluyorsun. Zaten Trabzonspor'un saha içinde sorunlar var ama saha dışında da ciddi sorunlar var. Saha dışı meseleler de yönetimin işi. Yönetimin bu saatten sonra bir şeyler yapması gerektiğini düşünüyorum.

antep3.webp

"Trabzonspor ile Hacıosmanoğlu karşı karşıya mı getirilmek isteniyor?"

Hacıosmanoğlu desteklendi ama görüyoruz ki, hakemlerde TFF Başkanı'nın Trabzonlu olmasından dolayı bir sıkıntı var. Trabzonspor ile Hacıosmanoğlu karşı karşıya mı getirilmek isteniyor? Bu sorun nasıl çözülecek, merakla bekliyorum. Trabzonspor iyi değil ancak bu kötü olmayı ciddi şekilde de kullanıyorlar.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler