Canlı yayında flaş Ünal Karaman sözleri: "O ifadeler başkan içindi, bu kimsenin haddine değildir"

Haber61 TV'de yayınlanan "Saha Kenarı" programında, spor yorumcusu Gökmen Şahin, Ünal Karaman'ın Trabzonspor'dan ayrıldığı dönemle ilgili açıklamalar bulundu.

Canlı yayında flaş Ünal Karaman sözleri: "O ifadeler başkan içindi, bu kimsenin haddine değildir"

Haber61 editörü Okan Çıtlak ve Haber61 yorumcusu Gökmen Şahin, Haber61 TV ekranlarında yayınlanan "Saha Kenarı" programında Trabzonspor'a dair son gelişmeleri ele aldı.

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'ın, bugün Karadeniz Teknik Üniversitesi'nde öğrencilerle gerçekleştirdiği söyleşide Ünal Karaman sorusuna verdiği cevap gündem olmuştu.

O SÖZLER BAŞKAN İÇİNDİ

Konuyla ilgili bir değerlendirmede bulunan Gökmen Şahin, Ünal Karaman'ın Trabzonspor'dan ayrılmasına ilişkin görüşlerini paylaştı.

Şahin, "Ünal Karaman, bir basın toplantısında 'boğazınızda kalırım' ifadesini kullanmıştı. Bu sözleri başkan üzerine aldı ve o dönemde bir sorun yaşandı. Bu ifadelerin yönetime ve başkana yönelik olduğu açıkça ortadaydı.

KİMSENİN HADDİNE DEĞİL

Trabzonspor yönetiminin Ünal Karaman'ı neden gönderdiğini tartışmam. Bu doğru bir karardır. Trabzonspor Kulübü Başkanı'na yönelik bu tarz açıklamalar yapmak kimsenin haddine değildir." şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler