Canlı yayında Şenol Güneş için dikkat çeken sözler! "Trabzonspor'da kazanılma umudu olan isimleri..."

Haber61 Yayın Danışmanı Gökmen Şahin, Trabzonspor'a dair değerlendirmelerde bulundu.

Haber Editörü Okan Çıtlak ve Haber61 Yayın Danışmanı Gökmen Şahin, "Saha Kenarı" programında Trabzonspor'un gündemine dair değerlendirmelerde bulundu.

Şenol Güneş'in, Trabzonspor'da gözden düşen isimler için bir fırsat olduğunu dile getiren Gökmen Şahin, "Kazanılma umudu olan isimleri Şenol Güneş kazanır. Futbolculara değer kattığını ve kulüplere para kazandırdığını biliyoruz" dedi.

Gökmen Şahin'in değerlendirmeleri şu şekilde;

"Bireysel anlamda özgürlükler kazandıracaktır."

"Şenol Güneş futbolcuları kazanmak isteyecektir. Onları elinin tersiyle itecek bir teknik adam değil. Kazanılma umudu olan isimleri Şenol Güneş kazanır. Futbolculara değer kattığını ve kulüplere para kazandırdığını biliyoruz. Trabzonspor'da kendisini bireysel anlamda gösterememiş isimler var. Bazı oyunculara saha içinde bireysel anlamda özgürlükler kazandıracaktır."

gunesten-antrenman-karari-1.webp

"Şenol Güneş ismi Trabzonspor için önemli bir dönüm noktası"

"Şenol Güneş güzel bir harmanlama ile güzel bir sunum yapacaktır. Zaten Türkiye'de bunu en iyi yapan teknik adamlardan biri. Sadece futbola odaklanmalı ve farklı gündemleri ondan uzak tutmak gerek. Ortak nokta Trabzonspor ise bu süreçte hocaya da destek olmak gerek. Şenol Güneş ismi Trabzonspor için önemli bir dönüm noktası."

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler