Canlı yayında Şenol Güneş sözleri! "Ersun Yanal'a 3 dönem sabreden camianın..."

Haber61 Yayın Danışmanı Gökmen Şahin, Trabzonspor'da ismi teknik adamlık görevi geçen Şenol Güneş ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor'da teknik adamlık görevi için Fatih Tekke ve Şenol Güneş isimleri geçerken, dün itibarıyla Güneş ismi bir adım öne çıktı.

Trabzonsporlu yetkililer ile Güneş'in bugün bir araya geleceği ifade edilirken, Haber61 Yayın Danışmanı Gökmen Şahin deneyimli teknik adam ile ilgili olarak değerlendirmelerde bulundu.

"Trabzonsporluluğunu tartışma konusundan çıkartmak gerek"

Şenol Güneş isminin Trabzonspor camiası için önemli bir isim olduğunu kaydeden Gökmen Şahin, "Geçmişteki söylemlerinin Trabzonspor'da hoş karşılanmadığını biliyoruz ama Trabzonlu ve Trabzonsporluluğunu sorgulamam. Belki ağzından bazı ifadeler çıktı ama özünde bunu yaşadığını sanmıyorum. Trabzonspor'u da bu zamanlara getiren isimlerden. Trabzonsporluluğunu tartışma konusundan çıkartmak gerek" dedi.

"Ersun Yanal'a 3 dönem sabreden bu camianın..."

Şenol Güneş'in bordo mavili takıma ivme kazandırabileceğini ifade eden Şahin, "Başka camianın bir ismi de olabilirdi ama bugün Ersun Yanal'a 3 dönem sabreden bu camianın Şenol Güneş noktasında da bu kadar çok detay düşünmemesi konusunda birleşmesi gerektiğini düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

gunes1.webp

Gökmen Şahin değerlendirmelerine şu şekilde devam etti;

"Şenol Güneş ile birlikte Trabzonspor'un toparlanma süreci geçireceğini ve futbol olarak daha iyi işler yapacağını düşünüyorum. Fatih Hoca ya da Şenol Hoca kim gelirse gelsin takımın mental durumunu sıfırlaması gerekecek."

"Trabzonlu bir teknik adamın bu görevi başarabileceğini düşünüyorum. Bu yönetim döneminde Bjelica denendi olmadı, şampiyon teknik adamı denedik ve yine olmadı. Artık Trabzonlu bir teknik adamın bu görevi hak ettiğini düşünüyorum. Camia olarak yeni isimler de yakalamak gerek. Şenol Güneş'i yakaladık, belki yarın da Fatih Tekke'yi, Hüseyin Çimşir'i yakalayacağız. Şenol Hoca sonrası için yeni bir teknik adam daha yakalamak gerek."

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
39 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler