Canlı yayında TFF Başkanı Hacıosmanoğlu'na seslendi! "Trabzonspor'un hakkını..."

Haluk Ayyıldız, Gaziantep FK - Trabzonspor maçı ile ilgili olarak değerlendirmelerde bulundu.

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'de 6. hafta mücadelesinde deplasmanda Gaziantep FK ile 0-0 berabere kaldı.

Haber61 Genel Yayın Yönetmeni Tuncay Lakot ve spor yorumcusu Haluk Ayyıldız, "Spor Gündemi" programında Gaziantep FK - Trabzonspor maçındaki hakem tartışmalarına dair değerlendirmelerde bulundu.

Haluk Ayyıldız, Trabzonspor'un hakemler tarafından mağdur edildiğini belirterek, "TFF'nin başında Trabzonlu bir isim var. Adaletli bir kişidir. Sayın Hacıosmanoğlu, Trabzonspor'un hakkını yedirmeyin" dedi.

ts2.webp

Haluk Ayyıldız'ın Gaziantep FK - Trabzonspor maçındaki hakem yönetimine dair yorumları şu şekilde;

"Daha maçın 25. saniyesinde Mendy'e çift dalındı. Futbolcu yere yığıldı. Hakem hiçbir şey vermedi ve devam etti. Sarı kart verilmesi gerekiyor. Biraz zorlasa, kırmızı kart bile olabilirdi. Okay'ın sarı kartı, şut vuruyor. Futbolcu yüzüne vurmuş gibi yere yatıyor. Oyuncunun eline vuruyor; yüzüne vurmuyor ve Okay sarı kart görüyor. Zayıf olduğunuz zaman akbaba gibi başınıza üşüşüyorlar.

antep1-002.webp

TFF'nin başında Trabzonlu bir isim var. Sayın Hacıosmanoğlu adaletli bir kişidir. Trabzonspor'un hakkını yedirmeyin.

Trabzonspor kongresi yaklaşıyor. Gidişata bakınca, sanki Aralık kongresine bir operasyon yapılıyor gibi. Sanki Ertuğrul Doğan yönetimine bir operasyon yapılıyor. Buna TFF de hakemler hatalarından kaynaklı olarak izin veriyor gibi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler