Diyarbakır'da TFF Başkanı Hacıosmanoğlu'na sürpriz çıkış! Trabzonsporlu köye davet edildi

Amed Sportif Faaliyetler - İstanbulspor maçı için Diyarbakır'a giden TFF Başkanı Hacıosmanoğlu'na bir vatandaştan sürpriz davet geldi.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Amed Sportif Faaliyetler ile İstanbulspor arasındaki mücadeleyi tribünden takip etmek için Diyarbakır'a gitmişti.

Hacıosmanoğlu, İstanbulspor'un Amed Sportif Faaliyetleri 1-0 mağlup ettiği müsabakayı taraftarlar arasından takip ederken, şehirde de ziyaretler gerçekleştirmişti.

Diyarbakır'da yoğun ilgi gören TFF Başkanı Hacıosmanoğlu; bir vatandaş tarafından, tamamını Trabzonsporlu taraftarların oluşturduğu Çınar ilçesi Bağacık köyüne davet edildi.

Vatandaş, yangın sonrası köyde önemli hasar meydana geldiğini ifade ederek, Hacıosmanoğlu'nun bölgeye ziyaret gerçekleştirmesini rica etti.

Köyün okulu Hacıosmanoğlu'nun Trabzonspor başkanlığı döneminde boyanmıştı

Mayıs 2013-Aralık 2015 tarihleri arasında Trabzonspor Başkanı olarak görev yapan TFF Başkanı Hacıosmanoğlu, 2014 yılında Bağacık köyüne destek sağlayarak buradaki ilkokulun boyanmasına yardımcı olmuştu.

bagacik-koyu-trabzonspor.webp

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler