Engin Poyraz Efe Yıldırım kimdir? Nereli, kaç yaşında?

Trabzonspor'un genç futbolcusu Engin Poyraz Efe Yıldırım ile ilgili araştırılıyor. Detaylar haberimizde.

Engin Poyraz Efe Yıldırım kimdir? Nereli, kaç yaşında?

Trabzonspor'da altyapılarda gol kralı olan genç futbolcu Engin Poyraz Efe Yıldırım potansiyeli ile dikkat çekiyor.

Bordo mavili takımın genç satrforu bu zamana dek a takımda 4 maçta 17 dakika süre alıp 1 gol attı.

Engin Poyraz Efe Yıldırım kimdir?

Engin Poyraz Efe Yıldırım, 15 Ocak 2005 tarihinde Artvin'de doğdu.

Daha çocukluk yıllarında spora olan ilgisiyle dikkat çekti. Henüz küçük yaşlardayken tenisle tanışması, onun sporla olan bağını kuvvetlendirdi.

Tenis oynamaya başlamasıyla birlikte bu alanda hızla ilerleme kaydetti ve yeteneklerini geliştirdi. Özellikle 11 yaşına kadar süren bu süreçte, tenis kortlarında gösterdiği başarılarla çevresindekilerin takdirini topladı.

Poyraz Efe, bu dönemde tenis sayesinde disiplinli bir yaşam tarzı benimsedi ve bu sporun kendisine kattığı özgüvenle gelecekteki hedeflerine adım adım yaklaşmaya başladı.

Eylül 2019'da Rizespor altyapısında oynarken Trabzonspor altyapısına transfer oldu. Kısa sürede attığı golerle adından söz ettirdi ve genç milli takımlarda görev yapmaya başladı.

Nisan 2023'te Trabzonspor ile profesyonel sözleşme imzaladı. İlk profesyonel maçına da 2022-2023 sezonunun son haftasında Başakşehir deplasmanında 85 . dakikada oyuna girerek çıktı.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler