Enis Destan'ın annesinden flaş açıklamalar! "Herkes bilsin..."

Enis Destan'ın annesi Gül Destan, sosyal medyadan açıklamalarda bulundu.

Enis Destan'ın annesinden flaş açıklamalar! "Herkes bilsin..."

Trabzonspor'un genç oyuncusu Enis Destan'ın annesi Gül Destan, sosyal medyadan açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor, teknik direktörü Abdullah Avcı'ya yönelik açıklamalarda bulunan Gül Destan, Enis Destan'ın yeterince forma şansı bulamadığını belirtti.

Gül Destan, Instagram üzerinden yaptığı paylaşımda, "Sayın hocam buradan sesleniyorum. Oğlum Enis ile aranızda ne sorun var? Enis oynamak istiyor! Siz son 5 veya 10 dakikada süre veriyorsunuz. O yetmiyor bir de ters konuşuyorsunuz. Takım kaç haftadır yeniliyor. Son derece üzgün bir de üstüne gidiyorsunuz! Neden?" ifadelerini kullandı.

tasarim7.jpg

"DÜNYAYI DAR EDERİM"

Gül Destan, Enis'in yeterince şans bulamadığını vurgulayarak, "Enis'in kılına zarar gelirse dünyayı dar ederim! Bunu herkes bilsin! Enis, pırıl pırıl yetenekli pivot santrfor. Süre verildiği takdirde elinden gelenin fazlasını yapıyor," dedi.

"HAKARET EDEMEZSİNİZ"

Gül Destan, Avcı'nın oğluna yönelik tutumuna yönelik , "Enis takımı için sahada savaş verirken hakemle tartışabilir. Gayet normal. Takımı önemsemese, değer vermese umurunda bile olmaz. Bunun için bahanelere sığınıp da Enis'e hakaret edemezsiniz! Siz defalarca arayarak Enis'i transfer ettiniz, şimdi neden bu şekilde davranıyorsunuz?" ifadelerini kullandı

"DİĞERİNİ 90 ENİS'İ 5 DAKİKA"

Gül Destan, "Diğerini 90 dakika, Enis'i 5 dakika... Sizin adaletiniz bu mu? Enis takımın 1. forveti olması gerekirken..." diyerek, oğlunun yeterli süre alamamasından şikayet etti.

"SİZİNLE DE UĞRAŞIRLAR"

Son olarak, Gül Destan Abdullah Avcı'ya yönelik "Sizlere diyorum ki oğlumla uğraşmayın! Sonra sizinle de uğraşırlar bilmem anlatabildim mi?" ifadelerini kullandı.

"Bir baba gibi davranın, kaybetmezsiniz"

Gül Destan, Avcı'ya oğluna karşı daha babacan bir tavır sergilemesi gerektiğini belirterek, "Oğlunuz yaşında, bir baba gibi davranın. Kaybetmezsiniz. Kazanırsınız. Bilmem anlatabildim mi?" dedi.

Kaynak:Ajansspor

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
45 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler