Eski Trabzonsporlu İngiliz ekibini yükselişe geçirdi

Trabzonspor'un eski oyuncusu Ömer Rıza, Cardiff City'de geçici teknik direktörlük görevinde dikkatleri üzerine çekti.

Eski Trabzonsporlu İngiliz ekibini yükselişe geçirdi

Cardiff City’nin geçici teknik direktörü ve eski Trabzonspor futbolcusu Ömer Rıza, İngiliz ekibinin başına geçtiği sürede farkını gösterdi.

Geçtiğimiz ay, Cardiff City, eski teknik direktör Erol Bulut ile yollarını ayırdıktan sonra kısa bir belirsizlik dönemi yaşadı. Bu süreçte takımın başına geçici olarak getirilen Ömer Rıza, yönettiği son üç maçtan yedi puan toplayarak takımın moralini yükseltmeyi başardı.

Özellikle Plymouth Argyle karşısında alınan 5-0’lık farklı galibiyet, Rıza’nın takım üzerindeki olumlu etkisinin en önemli göstergelerinden biri olarak öne çıktı.

Rıza, geçici olarak üstlendiği teknik direktörlük göreviyle ilgili Cardiff City’de kalıcı bir rol düşünmediğini açıkça dile getirdi.

haber-61.jpg

"Odak Noktam Oyuncuların Performansı"

Ömer Rıza, Cardiff City’nin başında kalıcı olup olmayacağı yönündeki sorularla ilgili de net konuştu. Rıza, “Sadece elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Bunu çok fazla düşünmemeye çalışıyorum. Her zaman insanlara, oyuncularım ve personelim gibi doğru şekilde davranırsam, ne zaman olursa olsun ödülümü alacağımı söyledim. Eğer buraya gelmezse, başka bir yere gelmesi için çok çalışmaya devam edeceğim. (Sahibi Vincent Tan ile) her zaman iletişim halindeyiz. Sadece elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Maçtan önce onunla konuştum. Telefonda iyi bir görüşme yaptık, gerçekten sakindi. Bana olabildiğince çok şut atıp atamayacağımızı sordu!" şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler