Eyüpspor - Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, Hangi kanalda?

Trabzonspor yenibir başlangıç için sahaya çıkacak.

Eyüpspor - Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, Hangi kanalda?

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'de 4. hafta mücadelesinde deplasmanda Eyüpspor ile karşı karşıya gelecek.

Sezona Sivasspor deplasmanındaki 0-0'lık beraberlikle başlayan Trabzonspor, 2. haftayı bay geçmiş, 3. haftadaki Kayserispor maçı ise Avrupa mücadelesi dolayısıyla ertelenmişti. Bordo mavililer 4. hafta Eyüpspor deplasmanında 3 puan arayacak.

Atilla Karaoğlan düdük çalacak

Eyüpspor ile Trabzonspor arasındaki mücadeleyi hakem Atilla Karaoğlan yönetecek. Atilla Karaoğlan'ın yardımcılıklarını Suat Güz ve İbrahim Bozbey yapacak. 4. hakem ise Burak Pakkan olacak.

Karaoğlan daha önce Trabzonspor'un 14 maçında görev almış, bordo mavililer söz konusu maçlarda 7 galibiyet ve 3 beraberlik alırken, 4 kez de mağlup olmuştu.

Trabzonspor'un muhtemel 11'i

Trabzonspor'un sahaya Uğurcan, Malheiro, Savic, Denswil, Barisic, Okay, Mendy, Visca, Cihan, Orsic, Enis 11'i ile çıkması bekleniyor.

Abdullah Avcı ile yollar ayrıldı

Abdullah Avcı ile yollarını ayıran Bordo Mavililer, zorlu deplasmanda ilk galibiyetini almaya çalışacak. Arda Turan'lı Eyüpspor ise 3'te 3 için sahada olacak. Ligde henüz yenilgisi olmayan Eyüpspor, ilk üç haftada 2 galibiyet ve 1 beraberlik alarak dikkatleri üzerine çekti. Sezonun açılış maçında Alanyaspor ile 1-1 berabere kalan Eyüpspor, ardından Bodrum FK'yi 4-1 ve Sivasspor'u deplasmanda 1-0 mağlup ederek toplamda 7 puan topladı.

Trabzonspor galibiyet ile moral arıyor

UEFA Konferans Ligi play-off turu rövanş maçında İsviçre ekibi St. Gallen'e penaltılarda mağlup olan Trabzonspor, Avrupa'ya veda etmişti. Bordo-mavililer, ligde şu ana kadar yalnızca bir maça çıktı. İlk haftada Sivasspor ile golsüz berabere kalan Trabzonspor, ikinci haftayı bay geçti. Avrupa'da oynayacağı karşılaşma nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu tarafından ertelenen 3. haftadaki Kayserispor maçı ise ilerleyen bir tarihte oynanacak.

Eyüpspor - Trabzonspor maçı bilet fiyatları

KAPALI B-C BLOK - ₺750,00

KAPALI A-D BLOK - ₺750,00

KALE ARKASI KAPALI E-F - ₺500,00

AÇIK TRİBÜN - ₺500,00

MİSAFİR - ₺650,00

Eyüpspor - Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta?

Eyüpspor ile Trabzonspor arasında 1 Eylül Pazar günü Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanacak müsabaka 19.15'te başlayacak.

Eyüpspor - Trabzonspor maçı hangi kanalda?

Eyüpspor - Trabzonspor müsabakası Bein Sports 1'den canlı olarak yayınlanacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler