Faruk Özak'tan hayatını kaybeden efsane başkan Şamil Ekinci için duygulandıran sözler

Devlet Eski Bakanı ve Trabzonspor Eski Başkanı Faruk Özak, hayatını kaybeden efsane Başkan Şamil Ekinci için üzüntüsünü dile getirdi.

Faruk Özak'tan hayatını kaybeden efsane başkan Şamil Ekinci için duygulandıran sözler

Gençlik ve Spordan Sorumlu Devlet Eski Bakanı ve Trabzonspor Eski Başkanı Faruk Özak, bordo mavili takımın efsane Başkanı Şamil Ekinci'nin hayatını kaybetmesi sonrası üzüntü ve duygularını paylaştı.

Haber61 Genel Yayın Yönetmeni Tuncay Lakot'a açıklamalarda bulunan Özak şu ifadeleri kullandı;

Şamil Ekinci ile Trabzonspor'un yükseliş yıllarında, 74'lerde tanıştık. Kırşehir'den Trabzon'a gelmişti. Değirmendere'de şeker çuvalı imalatı yapıyordu. Uluslararası bir insandı. İtalya ile çok değerli ilişkileri vardı. Sanayiciydi. Çok güler yüzlü ve eli açık bir insandı. Hayırseverdi.

Trabzonspor'a çok büyük hizmetleri oldu. Kulübe ekonomik katkı verip bunu silen kişilerden bir tanesi. Bütün gençliğini Trabzonspor'a adamıştı. Çok büyük başarılara imza attı. Trabzonspor takımı ve kulübüne büyük katkıları oldu. Türkiye'de de herkesin sevdiği bir başkandı. Sporcuların da sevip saydığı bir isimdi. Her istediğimizi yapardı. Yurt dışına gidiş gelişlerde spor malzemeleri ve ilaç gibi her türlü şeyi getirip insanlara yardım ederdi. Çok iyi insan, çok iyi babaydı. Trabzonspor bugün eğer bu kadar şampiyonluklar elde ettiyse en fazla katkı onundur. Allah rahmet eylesin. Bütün ailesine sabırlar diliyorum.

zak-duygulandiran-sozler.webp

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler