Faruk Özak'tan hayatını kaybeden efsane başkan Şamil Ekinci için duygulandıran sözler

Devlet Eski Bakanı ve Trabzonspor Eski Başkanı Faruk Özak, hayatını kaybeden efsane Başkan Şamil Ekinci için üzüntüsünü dile getirdi.
Faruk Özak'tan hayatını kaybeden efsane başkan Şamil Ekinci için duygulandıran sözler

Gençlik ve Spordan Sorumlu Devlet Eski Bakanı ve Trabzonspor Eski Başkanı Faruk Özak, bordo mavili takımın efsane Başkanı Şamil Ekinci'nin hayatını kaybetmesi sonrası üzüntü ve duygularını paylaştı.

Haber61 Genel Yayın Yönetmeni Tuncay Lakot'a açıklamalarda bulunan Özak şu ifadeleri kullandı;

Şamil Ekinci ile Trabzonspor'un yükseliş yıllarında, 74'lerde tanıştık. Kırşehir'den Trabzon'a gelmişti. Değirmendere'de şeker çuvalı imalatı yapıyordu. Uluslararası bir insandı. İtalya ile çok değerli ilişkileri vardı. Sanayiciydi. Çok güler yüzlü ve eli açık bir insandı. Hayırseverdi.

Trabzonspor'a çok büyük hizmetleri oldu. Kulübe ekonomik katkı verip bunu silen kişilerden bir tanesi. Bütün gençliğini Trabzonspor'a adamıştı. Çok büyük başarılara imza attı. Trabzonspor takımı ve kulübüne büyük katkıları oldu. Türkiye'de de herkesin sevdiği bir başkandı. Sporcuların da sevip saydığı bir isimdi. Her istediğimizi yapardı. Yurt dışına gidiş gelişlerde spor malzemeleri ve ilaç gibi her türlü şeyi getirip insanlara yardım ederdi. Çok iyi insan, çok iyi babaydı. Trabzonspor bugün eğer bu kadar şampiyonluklar elde ettiyse en fazla katkı onundur. Allah rahmet eylesin. Bütün ailesine sabırlar diliyorum.

zak-duygulandiran-sozler.webp

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
  • Yamn / 17 Eylül 2024 10:57

    İsmi stada verilebilirlse güzel bir yaklaşım olur.

    Yanıtla (0) (0)
  • Bülent aydemir / 17 Eylül 2024 08:32

    İsmi hiçbir tesiste geçmiyor
    Faruk Özak hiç bir yerde

    Yanıtla (0) (0)
  • TS / 17 Eylül 2024 08:32

    Stadyum un ismine kesinlikle efsane başkanın adı verilmeliydi.

    Yanıtla (0) (0)
  • Hakan / 16 Eylül 2024 22:50

    Bizde ölürken veya öldükten sonra değer veriyorlar Allah rahmet eylesin trabzonspor un neredeyse bütün şampiyonlukları adamın zamanında gelmiş

    Yanıtla (4) (0)
  • Erdoğdulu / 16 Eylül 2024 22:15

    Madem bu kadar kıymetli bir abimizdi. Neden 30 senedir ismi bile telaffuz edilmedi. Neden stadın adını Şamil Ekinci yapıp yaşarken onurlandırmadınız. Öldğkten sonra kıymetini bilsen ne olur

    Yanıtla (2) (0)
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir