Fenerbahçeli Amrabat: "İntikam duygusu..."

Trabzonspor'un rakibi Fenerbahçe'de Amrabat'tan şaşırtan sözler geldi.
Fenerbahçeli Amrabat: "İntikam duygusu..."

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'de 11. hafta mücadelesinde sahasında Fenerbahçe'ye 3-2 mağlup oldu.

Hakem Oğuzhan Çakır'ın kararları Trabzonspor tarafından tepki çekerken, Fenerbahçeli Amrabat'tan şaşırtan sözler geldi.

Amrabat, hakem yönetimini eleştirerek şu ifadeleri kullandı;

İntikam duygusu taşıyan birisi değilim ama kariyerimde ilk kez bu kadar sinirleniyorum. Ben adil ve sert futboldan yanayım. Her şeyin adil olması gerek. Hakemleri eleştirmek istemiyorum, zor iş yapıyorlar ama Fenerbahçe'ye transfer olmadan önce herkesin bize karşı olduğun söylemiştiler. İnanmamıştım, şimdi beden böyle söylediklerini anladım. Her maçı 11'e 11 oynamıyoruz. Topu tribüne vurdum, taraftarlar yanlış anlamasın. Onlara yapmadım, bugün çok sinirliydim.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
  • Kara Hasan / 04 Kasım 2024 13:55

    Bunlara FB'ye transfer olmadan önce nasıl mağdur edebiyatı yapacakları öğretilmiş. Herkes bunlara karşıymış falan. Kafası çalışan adam 'neden herkes FB'ye karşı' diye düşünür ama o kafa yok tabi. Transfer olmadan önce 2010-2011'de FB'nin yaptıklarını bir anlatsalar aydınlanırlar belki ama herkes paranın iti olmuş. Azıcık aklı olsa Fiorentina'dan Manchester'den FB'ye gelmezdin.

    Yanıtla (2) (1)
  • 60 / 04 Kasım 2024 09:26

    Adam değilsin

    Yanıtla (4) (2)
  • Tonyalı / 04 Kasım 2024 06:55

    İsrail iyi yapıyor senin gibi Arapları öldürüyor

    Yanıtla (2) (7)
  • Salih / 03 Kasım 2024 23:42

    Biz başka maç mı izledik.Dua et şenol hocaya.

    Yanıtla (4) (2)
  • Akçaabat / 03 Kasım 2024 23:39

    Tek kelime ile, Terbiyesizsiniz.

    Yanıtla (4) (1)
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir