Fenerbahçe’nin amacı ne? Ali Koç'un saha içinde ne işi vardı, yere neden düştü?

Fenerbahçe başkanı Ali Koç, İzmir’de sahaya indi ve ortam bir anda gerildi.

Fenerbahçe’nin amacı ne? Ali Koç'un saha içinde ne işi vardı, yere neden düştü?

Trendyol Süper Lig’in 2. Haftası yine istenmeyen görüntülere sahne oldu.

İzmir'de oynanan ve 2-2 sona eren Göztepe - Fenerbahçe karşılaşmasında yaşananlar maçın önüne geçti.

Dün akşam Göztepe ile Fenerbahçe arasında oynanan karşılaşmanın ikinci yarısında, Fenerbahçe başkanı Ali Koç sahaya indi ve karşılaşmanın hakemi maçı durdurmak zorunda kaldı.

Göztepe taraftarının yoğun tepkisine neden olan Koç’a su şişesi atılırken, Fenerbahçe başkanının yere düştüğü görüldü. Tam bu sırada ise Koç'un korumasının silahını düzelttiği kameralara yansıdı.

Güvenlik güçleri Koç’u soyunma odasına kaçırdıktan sonra karşılaşmanın sorunsuz bir şekilde devam ettiği görüldü.

eitytuyi.jpg

Yaşanan gelişmelere bir anlam verilemezken, hiçbir gerginliğin olmadığı ve Fenerbahçe’nin 2-0 önde olduğu karşılamada başkan Koç’un neden sahaya indiği, ne yapmaya çalıştığı merak edildi.

Tribüne alınmadığı iddia edilen İstanbul ekibinin taraftarlarının biletsiz olduğu belirtilirken, içeriye giren taraftarların ise stada büyük zarar verdikleri görüntüler olduğu iddia edilen paylaşımlar sosyal medyada yer aldı.

Trabzon’da yaşanan provokatif eylemler sonucu çıkan olaylar, Galatasaray deplasmanında yaşananlar ve son olarak da Göztepe deplasmanın da ortada hiçbir neden yokken yaşananlar, Ali Koç ve Fenerbahçe’nin amacının ne olduğunu sosyal medya ortamında sorgulattı.

Yaşanan tüm olumsuz olayların tek bir takım kaynaklı olduğunu söyleyen spor severler, durumu tepkiyle karşılamaya devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler